2 sene sonra sınavım var. Hukukta karar kıldım ancak üniversite olarak emin değilim, yaşadığım şehri hedefliyordum ama bunun yanında Ankara'nın eğitimi de iyidir, oraya gitmeli miyim diye düşünmeye başladım. Tavsiye verir misiniz?
Aile'nin bütçesi yeterse Ankara.2 sene sonra sınavım var. Hukukta karar kıldım ancak üniversite olarak emin değilim, yaşadığım şehri hedefliyordum ama bunun yanında Ankara'nın eğitimi de iyidir, oraya gitmeli miyim diye düşünmeye başladım. Tavsiye verir misiniz?
Ankarada hangi üniversiteyi önerirsinAile'nin bütçesi yeterse Ankara.
Orada okumak daha mı zordur peki sonuçta Anadolu 430 Ankara 470 küsur puanİki üniversite de çok iyidir ama Ankara Üniversitesi hukuk olarak daha öndedir, tercih sizin.
Hacettepe öneririm.Ankarada hangi üniversiteyi önerirsin
Orada okumak daha mı zordur peki sonuçta Anadolu 430 Ankara 470 küsur puan
Tabi ki zordur.Ankarada hangi üniversiteyi önerirsin
Orada okumak daha mı zordur peki sonuçta Anadolu 430 Ankara 470 küsur puan
Cevabın için teşekkürlerHacettepe öneririm.
Tabi ki zordur.
Bilgi için teşekkürler eğer sıralama olarak Ankara olursa Ankarayı yazarım ama Ankara olmazsa Anadoluya gideceğimMerhaba. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesinden daha iyidir ama Ankara'da Eşit Ağırlık 6.000-20.000 arası sıralamayla kapatan vakıf üniversitelerinde tam burslu Hukuk Fakültesi okumak yerine Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesini tercih edebilirsiniz.
Rica ederim.Bilgi için teşekkürler. Eğer sıralama olarak Ankara olursa Ankara Üniversitesini yazarım ama Ankara olmazsa Anadolu Üniversitesine gideceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.