Windows işletim sistemli bir bilgisayar olduğu için 240 gb depolama alanının uzun vadede yeteceğini düşünmüyorum. Okul için alıyorum, mühendislik öğrencisiyim. Oyun için kullandığım bir bilgisayar evde halihazırda var o yüzden oyuncu laptopları değil de bir ultrabook arıyorum.
Hocam sizce de bir ultra book için 15.6 inç çok büyük değil mi?
Windows işletim sistemli bir bilgisayar olduğu için 240 gb depolama alanının uzun vadede yeteceğini düşünmüyorum. Okul için alıyorum, mühendislik öğrencisiyim. Oyun için kullandığım bir bilgisayar evde halihazırda var o yüzden oyuncu laptopları değil de bir ultrabook arıyorum.
Zaten attığım SF314 14 inch modeli, orda 15.6 yazıyor sistem hatası heralde. Bunun boş 2.5 slotu var 1 TB hard disk takarsın sana baya yeter.
Huma için de FreeDOS'la gelen daha ucuz ilk modeli alırdım, Windows için fazladan para vermeye gerek yok kendiniz veya bilgisayarcıda kurup sonradan aktive etmek için OEM key alabilirsiniz. Haberiniz olsun Huma H4'lere ileride ikinci bir RAM çubuğu takılamıyor, o bakımdan da biraz performans kaybı var.
Hocam sizce de bir Ultra book için 15.6 Inc çok büyük değil mi?
Windows işletim sistemli bir bilgisayar olduğu için 240 GB depolama alanının uzun vadede yeteceğini düşünmüyorum. Okul için alıyorum, mühendislik öğrencisiyim. Oyun için kullandığım bir bilgisayar evde halihazırda var o yüzden oyuncu laptopları değil de bir Ultrabook arıyorum.
O zaman Monster alma yani senin için aliminyum kasalı laptoplar daha uzun ömürlü olur.
Yani Monster F/P ürünü olduğu için kasalar plastik. Malzemeden kısıp işlemci ekran kartı na koyuyorlar.
O zaman Monster alma yani senin için aliminyum kasalı laptoplar daha uzun ömürlü olur.
Yani Monster F/P ürünü olduğu için kasalar plastik. Malzemeden kısıp işlemci ekran kartı na koyuyorlar.
Matebook'lar genel olarak sıkıntılıdır, verdiğin paranın da değerini almazsın. Malzeme kalitesi, soğutma, ve özellikle QC açısından hiç iyi olmayan bir laptop.
I surveyed 309 users on about their experience with the critically acclaimed Huawei laptop. Here are some fascinating findings regarding issues and mods.