Human: Fall Flat 190 TL oldu

Fotoğrafta gözüken indirimle 60TL'ye geliyor. Kurlar güncellendi, normal maalesef.

Oyun yıllarca ederinin çok altında satıldı. İşin üzücü yanı hala ederinin altında satılıyor. Bu oyun normalde 20 dolar. Adamlar yine insaflı davranıp 10 dolar yapmışlar fiyatını. Tabi bizim ülkede 10 dolar bile büyük para olduğu için çok pahalı geliyor. Bana kalırsa bu fiyattan alınmaya değecek bir oyun değil. Fiyat güncellemesi yapılan oyunlar kadar yapılmayanlar da mevcut ve hala oldukça ucuza çok kaliteli yapımlar var. Eskiden oyun almak için indirim dönemini beklerdim. Şimdilerde ise ya indirim gelmeden zamlanırsa korkusuyla tam fiyattan aldığım oluyor. Çünkü tam fiyatı bile günümüz için oldukça ucuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu arkadaş bizim için çalışmalara başlamış.

Game Pass candır.

Ama hocam halen gidip Game Pass de bulunan oyunları satın almaya devam edersek Game Pass fiyatları da artacak gibi duruyor mümkün olduğunca Game Pass'deki oyunları satın almamamız gerekiyor bence.

Ama hocam halen gidip Game Pass de bulunan oyunları satın almaya devam edersek Game Pass fiyatları da artacak gibi duruyor mümkün olduğunca Game Pass'deki oyunları satın almamamız gerekiyor bence.
Bilmiyorum hocam ya karışık işler. İnşallah zam yemez bir süre ben de bu ay aldım.

Steam sadece yapımcıları ve kendisini korumak istedi. Yıllardır ucuzdan alıyordunuz oyunları. Şimdi suçlu Steam mi oldu?
Ben 5 ay önce bilgisayar sahibi oldum. Steam'in ucuzluğundan çok yararlanmadım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…