Ana oyun 190 TL. Ama Sanırsam bir hata sonucu ana Oyun + Soundtrack 60 TL. Alacaklar elini çabuk tutsun.
Gamepass candır.Eki Görüntüle 1645999
Ana oyun 190 TL. Ama Sanırsam bir hata sonucu ana Oyun + Soundtrack 60 TL. Alacaklar elini çabuk tutsun.
Game Pass candır.
Bilmiyorum hocam ya karışık işler. İnşallah zam yemez bir süre ben de bu ay aldım.Ama hocam halen gidip Game Pass de bulunan oyunları satın almaya devam edersek Game Pass fiyatları da artacak gibi duruyor mümkün olduğunca Game Pass'deki oyunları satın almamamız gerekiyor bence.
Steam sadece yapımcıları ve kendisini korumak istedi. Yıllardır ucuzdan alıyordunuz oyunları. Şimdi suçlu Steam mi oldu?190 nedir ya? Kazık PS Store'u bile geçti Steam. Bu işin sonu hiç iyi değil.
Ben 5 ay önce bilgisayar sahibi oldum. Steam'in ucuzluğundan çok yararlanmadım yani.Steam sadece yapımcıları ve kendisini korumak istedi. Yıllardır ucuzdan alıyordunuz oyunları. Şimdi suçlu Steam mi oldu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.