Humble Bundle 8 oyunlu ekim ayı paketi 200 TL'ye alınır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Ben daha yeni keşfettim. Humble Bundle bu toplu oyun satın alımını. Sanırım aylık paket veya yıllık paket olarak üye oluyoruz ve bize Steam'e kod olarak oyunlar veriliyor.

Tam 8 oyun var. Bunlar:
THE QUARRY - DELUXE EDITION
Metal: Hellsinger
The Dark Pictures Anthology: House of Ashes
Spirit of the Island
Rebel Inc: Escalation
Lords and Villeins
A Juggler's Tale
Mr. Prepper

İlk aya özel ilk defa aylık paket alımı da 7 dolar yani ortalama 195-200 TL arası. Sizce alınır, mı oyunlar nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben daha yeni keşfettim. Humble Bundle bu toplu oyun satın alımını. Sanırım aylık paket veya yıllık paket olarak üye oluyoruz ve bize Steam'e kod olarak oyunlar veriliyor.

Tam 8 oyun var. Bunlar:
THE QUARRY - DELUXE EDITION
Metal: Hellsinger
The Dark Pictures Anthology: House of Ashes
Spirit of the Island
Rebel Inc: Escalation
Lords and Villeins
A Juggler's Tale
Mr. Prepper

İlk aya özel ilk defa aylık paket alımı da 7 dolar yani ortalama 195-200 TL arası. Sizce alınır, mı oyunlar nasıl?
Alınmaz, Kasım oyunlarını bekle.

Reddit den. Bazı oyunlar sızdırılmış.
Ekim ayının oyunlarından daha iyi bana kalırsa. WWE 2K23, Hardspace: Shipbreaker gibi türünün iyi oyunlarından verilecek, bir de The Legend of Tianding isminde bayağı ortalama üstü gibi duran oyun verilecek. Bill-bil kun'un iddialarının doğru olduğunu düşünürsek tabii ama hiç yanıldığını görmedim onun.

Sadece WWE 2K23'ü almaya kalksan 600 lira vermen lazım şu an, her halükarda bu Ekim ayının oyunlarından daha hesaplı ve kaliteli.

Son düzenleme:
Ekim ayının oyunlarından daha iyi bana kalırsa. WWE 2K23, Hardspace: Shipbreaker gibi türünün iyi oyunlarından verilecek, bir de The Legend of Tianding isminde bayağı ortalama üstü gibi duran oyun verilecek. Bill-bil kun'un iddialarının doğru olduğunu düşünürsek tabii ama hiç yanıldığını görmedim onun.

Sadece WWE 2K23'ü almaya kalksan 600 lira vermen lazım şu an, her halükarda bu Ekim ayının oyunlarından daha hesaplı ve kaliteli.
Benim yukarıda attığım zaten Ekim ayı oyunlarıydı. Siz acaba başka bir aydaki oyunlar ile mi karıştırıyorsunuz ?
7 Kasım'da yeni paket çıkacakmış onu da redditen gördüm bazı oyunları verileceğini söylenmiş.

Ekim ayının oyunlarından daha iyi bana kalırsa. WWE 2K23, hardspace: Shipbreaker gibi türünün iyi oyunlarından verilecek, bir de the Legend of tianding isminde bayağı ortalama üstü gibi duran oyun verilecek. Bill-bil Kun'un iddialarının doğru olduğunu düşünürsek tabii ama hiç yanıldığını görmedim onun.

Sadece WWE 2K23'ü almaya kalksan 600 lira vermen lazım şu an, her halükarda bu ekim ayının oyunlarından daha hesaplı ve kaliteli.

Hocam kasım ayı paketi de 200 TL'mi olacak? Cidden 200 TL olacak ise sırf WWE 2K23 için bile değer.

Benim yukarıda attığım zaten Ekim ayı oyunlarıydı. Siz acaba başka bir aydaki oyunlar ile mi karıştırıyorsunuz ?
7 Kasım'da yeni paket çıkacakmış onu da redditen gördüm bazı oyunları verileceğini söylenmiş.
Yukarıda saydığım oyunlar sızdırılan Kasım ayının oyunları. Yani 7 Kasım'da verilecek olan oyunlar.

Hocam kasım ayı paketi de 200 TL'mi olacak? Cidden 200 TL olacak ise sırf WWE 2K23 için bile değer.
Normalde aylık 12$ Humble Choice aboneliği. İlk aboneliğe özel 6$ ödüyorsun. Yani evet, 200 liraya geliyor diyebiliriz.

Yukarıda saydığım oyunlar sızdırılan Kasım ayının oyunları. Yani 7 Kasım'da verilecek olan oyunlar.

Normalde aylık 12$ Humble Choice aboneliği. İlk aboneliğe özel 6$ ödüyorsun. Yani evet, 200 liraya geliyor diyebiliriz.
6 dolar için değeceğini düşünüyorum. Ancak aklımda bir soru takıldı. Verilen bu her oyun Steam için mi acaba ? Ben okuduğum da Steam key yazıyordu ancak hepsi için mi geçerli emin olamadım.
Bir de bu aylık paketi alınca yine humble bundle de bir oyun satın aldığımız da ek indirim de mi yapıyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı