- Makaleler
- 1
İlk ay 6 dolar değil miydi?11 Dolar lakin ilk ay için "opera8" koduyla 8 dolar oluyor. Yani gayet ucuza geliyor evet.
İlk ay 6 dolar değil miydi?11 Dolar lakin ilk ay için "opera8" koduyla 8 dolar oluyor. Yani gayet ucuza geliyor evet.
Dün reddit'te biraz araştırdım sıkıntı bankalarla alakalı değil sitede genel bi sıkıntı varmış ama 1 saate çözdüler zaten.@demircay @Esrefovic ben alabildim bu arada, QNB Finansbank / Encard kartı ile satın aldım herhangi bir hata falan vermedi. @276323 Konu için teşekkür ederim hocam bu arada, iyi sosyaller dilerim.
Bende öyle görmüştüm bir konuda yanlış hatırlamıyorsam.İlk ay 6 dolar değil miydi?
normalde ilk ay herkese 6 dolardı da son zamanlarda tuhaf davranıyor humble satış konusunda. indirim zamanlarında değil yani. ben eski üyeyim iptal edince indirim veriyor ama kafi gelmedi 1-2 dolarlık indirim kuponu attılar hep ben de yeni hesap açtım iki ay önce eylül ayı oyunlarını aldım 6 dolara. 170 tl gibi bir paraya geldi. ancak şu an durum tuhaf parasıyla geçen gün deathloop falan alamadık bir ton insan burda. steam'in dolar geçişinden kaynaklı bunlar da bölgesel fiyatlandırmayı değişmeye çalışıyorlar gibi geliyor.Aylık aboneliği aylık 6-7 dolar olarak biliyordum ama 12 dolar gösteriyor normal mi bu ? Yoksa bu 6-7 dolar indirim zamanlarında mı oluyor ?
Hocam ben aldım ama "siparişinizin doğruluğu inceleniyor" ibaresi çıktı. Geçen de bir oyun aldım yine aynı ibare çıktı. Parayı hesaptan çekmişlerdi. 1 gün sonra bana bildirilmeden siparişi iptal edip para iadesi yaptılar. Oyunun fiyatı 12 TL'den 800 TL'ye çıktı alamadım. Daha önce hiç böyle bir şey olmamıştı. Bu konu hakkında hiç bilginiz var mı? Ya da bu onaylama ne kadar sürüyor?
Kod hâlâ çalışıyor mu?11 Dolar lakin ilk ay için "opera8" koduyla 8 dolar oluyor. Yani gayet ucuza geliyor evet.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.