kerem73 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.166 Çözümler 3 13 Kasım 2023 #1 Mortal Kombat 11 almıştım. Hemen geldi ve kullandım. Sonra arkadaşıma da almayı denedim fakat iptal oldu alışverişim. 2 saat içerisinde para geri geldi. Sonra tekrar deneyeyim dedim yine iptal oldu ama 7 gündür gelmedi iade. Sizce ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2023
Mortal Kombat 11 almıştım. Hemen geldi ve kullandım. Sonra arkadaşıma da almayı denedim fakat iptal oldu alışverişim. 2 saat içerisinde para geri geldi. Sonra tekrar deneyeyim dedim yine iptal oldu ama 7 gündür gelmedi iade. Sizce ne yapabilirim?
Çözüm kerem73 20 Kasım 2023 fartmaker dedi: Hocam aynı sorunu bende yaşadım sizin paranız geldi mi? Ya da nasıl geri alabildiniz mi, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Yakin zamanda iade edildi hocam. Zaman içinde geliyor. Fakat kuşkunuz varsa destek atabilirsiniz.
fartmaker dedi: Hocam aynı sorunu bende yaşadım sizin paranız geldi mi? Ya da nasıl geri alabildiniz mi, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Yakin zamanda iade edildi hocam. Zaman içinde geliyor. Fakat kuşkunuz varsa destek atabilirsiniz.
fartmaker Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #2 Hocam aynı sorunu bende yaşadım sizin paranız geldi mi? Ya da nasıl geri alabildiniz mi, yardımcı olur musunuz? Artı 0 Eksi
Hocam aynı sorunu bende yaşadım sizin paranız geldi mi? Ya da nasıl geri alabildiniz mi, yardımcı olur musunuz?
KS KS kerem73 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.166 Çözümler 3 20 Kasım 2023 #3 fartmaker dedi: Hocam aynı sorunu bende yaşadım sizin paranız geldi mi? Ya da nasıl geri alabildiniz mi, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Yakin zamanda iade edildi hocam. Zaman içinde geliyor. Fakat kuşkunuz varsa destek atabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
fartmaker dedi: Hocam aynı sorunu bende yaşadım sizin paranız geldi mi? Ya da nasıl geri alabildiniz mi, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Yakin zamanda iade edildi hocam. Zaman içinde geliyor. Fakat kuşkunuz varsa destek atabilirsiniz.
fartmaker Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #4 kerem73 dedi: Yakin zamanda iade edildi hocam. Zaman içinde geliyor. Fakat kuşkunuz varsa destek atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sağ olun efendim. Artı 0 Eksi
kerem73 dedi: Yakin zamanda iade edildi hocam. Zaman içinde geliyor. Fakat kuşkunuz varsa destek atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sağ olun efendim.
7 731490 Zeptopat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 93 25 Kasım 2023 #5 Hocam benim de param gelmiyor 4, 5 gündür. Kaç günde geldi sizin ki? Meraklandım iyice. Artı 0 Eksi
fartmaker Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #6 731490 dedi: Hocam benim de param gelmiyor 4, 5 gündür. Kaç günde geldi sizin ki? Meraklandım iyice. Genişletmek için tıkla... Dün geldi param. Aşağı yukarı bir haftada falan geliyor. Artı 0 Eksi
731490 dedi: Hocam benim de param gelmiyor 4, 5 gündür. Kaç günde geldi sizin ki? Meraklandım iyice. Genişletmek için tıkla... Dün geldi param. Aşağı yukarı bir haftada falan geliyor.