Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.667 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #11 Paper.C dedi: 10'dan fazla denemişimdir 2 kere oyun alabildim. Geçen ayki indirimli oyunları da bu saçma bekleme sistemi yüzünden kaçırdım. Genişletmek için tıkla... Valla kötü olmuş hocam ben 2 kez düşük miktarda alışveriş yaptım acaba ondan mı hiç sorun yaşamadım bilmiyorum ama saçma bir durum.
Paper.C dedi: 10'dan fazla denemişimdir 2 kere oyun alabildim. Geçen ayki indirimli oyunları da bu saçma bekleme sistemi yüzünden kaçırdım. Genişletmek için tıkla... Valla kötü olmuş hocam ben 2 kez düşük miktarda alışveriş yaptım acaba ondan mı hiç sorun yaşamadım bilmiyorum ama saçma bir durum.
Hüseyin Yiğit Sarı Decapat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 416 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #12 Mr.Anyone dedi: Vallahi kötü olmuş hocam ben 2 kez düşük miktarda alışveriş yaptım acaba ondan mı hiç sorun yaşamadım bilmiyorum ama saçma bir durum. Genişletmek için tıkla... Düşük miktarlı alışverişlerde sorun çıkmaz zaten biz 90 TL ve üstünden bahsediyoruz
Mr.Anyone dedi: Vallahi kötü olmuş hocam ben 2 kez düşük miktarda alışveriş yaptım acaba ondan mı hiç sorun yaşamadım bilmiyorum ama saçma bir durum. Genişletmek için tıkla... Düşük miktarlı alışverişlerde sorun çıkmaz zaten biz 90 TL ve üstünden bahsediyoruz
Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.667 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #13 Hüseyin Yiğit Sarı dedi: Düşük miktarlı alışverişlerde sorun çıkmaz zaten biz 90 TL ve üstünden bahsediyoruz Genişletmek için tıkla... Hocam 150 küsur TL'ye kadar alışverişim oldu farklı key sitelerinde ama hiçbirinde böyle bir sorun ile karşılaşmadım kısacası her türlü garip ve saçma bir durum bence.
Hüseyin Yiğit Sarı dedi: Düşük miktarlı alışverişlerde sorun çıkmaz zaten biz 90 TL ve üstünden bahsediyoruz Genişletmek için tıkla... Hocam 150 küsur TL'ye kadar alışverişim oldu farklı key sitelerinde ama hiçbirinde böyle bir sorun ile karşılaşmadım kısacası her türlü garip ve saçma bir durum bence.