Hocam yeni link atar mısınız attığınız linkler hatalı diye gösteriyor ve oyunu bulamadım.
Ben de denedim şimdi evet ana oyun Special Edition olarak etkinleşti hesapta. Teşekkürler bilgi için.![]()
The Humble Store: Great games. Fantastic prices. Support charity.
Choose from thousands of games for PC, Mac, Linux, and Android while supporting a charity of your choice. New games added every day!www.humblebundle.com
Adamın attığı linke gir, satın alma işlemini tamamla. Üyü değilsen üye olabilirsin önce Humble sitesine. Satın aldıktan sonra sana key gönderiyor, o keyi Steam’de etkinleştirdiğinde ana oyun hesabına eklenmiş oluyor.Hala çalışıyorsa alacağım yardım eder misiniz?
Adamın attığı linke gir, satın alma işlemini tamamla. Üyü değilsen üye olabilirsin önce humble sitesine. Satın aldıktan sonra sana key gönderiyor, o keyi Steam'de etkinleştirdiğinde ana oyun hesabına eklenmiş oluyor.
Direkt ödemeyi aldı bende. Yapı Kredi, kredi kartı ile aldım.Onay kodu geliyor mu yoksa Steam gibi hemen parayımı çekiyor telefonun şarjı yok ona göre alacağım.
Direkt ödemeyi aldı bende. Yapı Kredi, kredi kartı ile aldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.