Humble Choice Ekim Oyunları

flux_VIII

Hectopat
Herkese selamlar. Humble Choice Ekim oyunları belli oldu. Bu ay Remnant II, Persona 5 Strikers, Jusant, Dome Keeper, Jack Move, Station to Station, Remnant Records ve McPixel 3 oyunlarını 12 dolara alabilirsiniz. Bilmeyenler için oyunlar Steam keyi olarak teslim ediliyor. Bu ayki indie'ler Jusant, Dome Keeper ve McPixel 3 dışında benim çok ilgimi çekti diyemem fakat sadece Remnant II ve Persona 5 Strikers için bile çok iyi bir fiyat olduğunu düşünüyorum. Remnant II şu an Epic'te indirimde ve 342 lira, biraz daha fazla verip hem oyuna Steam'den sahip olmak hem de 7 başka oyuna erişmek çok daha mantıklı. Linki de aşağıya bırakıyorum.

Humble Choice October

İstenilen oyunlar denk gelirse aşırı hesaplı oluyor humblebundle oyunları. Remnant 2 meraklısına çok iyi fiyat, indirimde bile bu fiyata düşeceğini sanmıyorum uzun süre.

Aynı konuyu açmaya gelmiştim hocam. Kesinlikle değer persona 5 strikers satın almayı düşünüyordum yaklaşık 400 lira gibi bir fiyata hem o oyunu hem de remnant 2 almak çok avantajlı. Yanındaki oyunları saymıyorum bile.

12 dolar iyi fiyat bu arada, hepsinin iyi kötü belli başlı bir oynanış süreleri var. Zarar gelmez fırsat vermekten.

Bu site oyunları nasıl gönderiyor? steam key olarak mı veryiro?

Persona 5 Strikers almayı istiyordum 12 dolara yanında Remnant II de kaptım mis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…