Humble Choice Ekim Oyunları

flux_VIII

Hectopat
Herkese selamlar. Humble Choice Ekim oyunları belli oldu. Bu ay Remnant II, Persona 5 Strikers, Jusant, Dome Keeper, Jack Move, Station to Station, Remnant Records ve McPixel 3 oyunlarını 12 dolara alabilirsiniz. Bilmeyenler için oyunlar Steam keyi olarak teslim ediliyor. Bu ayki indie'ler Jusant, Dome Keeper ve McPixel 3 dışında benim çok ilgimi çekti diyemem fakat sadece Remnant II ve Persona 5 Strikers için bile çok iyi bir fiyat olduğunu düşünüyorum. Remnant II şu an Epic'te indirimde ve 342 lira, biraz daha fazla verip hem oyuna Steam'den sahip olmak hem de 7 başka oyuna erişmek çok daha mantıklı. Linki de aşağıya bırakıyorum.

Humble Choice October

İstenilen oyunlar denk gelirse aşırı hesaplı oluyor humblebundle oyunları. Remnant 2 meraklısına çok iyi fiyat, indirimde bile bu fiyata düşeceğini sanmıyorum uzun süre.

Aynı konuyu açmaya gelmiştim hocam. Kesinlikle değer persona 5 strikers satın almayı düşünüyordum yaklaşık 400 lira gibi bir fiyata hem o oyunu hem de remnant 2 almak çok avantajlı. Yanındaki oyunları saymıyorum bile.

12 dolar iyi fiyat bu arada, hepsinin iyi kötü belli başlı bir oynanış süreleri var. Zarar gelmez fırsat vermekten.

Persona 5 Strikers almayı istiyordum 12 dolara yanında Remnant II de kaptım mis.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı