Humidifier önerisi

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Esenlikler,
Bütçe olarak bir sınır koymadım ancak 4 haneli tutmak istiyorum. Reclining chair (sanırsam baba koltuğu olarak geçiyor) sahibiyim ve ayak uzatma kısmını kapatırken statik elektrik biriktiğinden beni çarpıyor, taktığım kulaklığa cızırtı gidiyor ve bazen monitörlerin ekranı bile gidiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Reddit'te gördüğüm kadarı ile humidifier iyice yardımcı olacak gibi, ayrıca uyku sırasında da boğazım kuruyor ona da iyi gelecektir kış aylarında.

Baktığım kadarı ile şu ürünleri bulabildim:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Başka önerisi veya seçtiğin ürün iyidir alabilirsin var mı?

Teşekkürler, saygılar ve iyi Sosyaller!

2.5 ay sonra güncelleme. Aralıkta 7500 TL olduğu için pahalı gelen Levoit Core 300S Pro modelini satın almamıştım, diğerleri de içime yatmamıştı. Bugün 6799 TL'den satın almış bulunmaktayım Levoit Core 300S Pro modelini, hala pahalı geliyor bu ürüne bu parayı vermek ama yapacak bir şey yok, ülkede ürün kalmamış.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…