Esenlikler,
Bütçe olarak bir sınır koymadım ancak 4 haneli tutmak istiyorum. Reclining chair (sanırsam baba koltuğu olarak geçiyor) sahibiyim ve ayak uzatma kısmını kapatırken statik elektrik biriktiğinden beni çarpıyor, taktığım kulaklığa cızırtı gidiyor ve bazen monitörlerin ekranı bile gidiyor.
www.quora.com
Reddit'te gördüğüm kadarı ile humidifier iyice yardımcı olacak gibi, ayrıca uyku sırasında da boğazım kuruyor ona da iyi gelecektir kış aylarında.
Baktığım kadarı ile şu ürünleri bulabildim:
www.nytimes.com
Başka önerisi veya seçtiğin ürün iyidir alabilirsin var mı?
Teşekkürler, saygılar ve iyi Sosyaller!
2.5 ay sonra güncelleme. Aralıkta 7500 TL olduğu için pahalı gelen Levoit Core 300S Pro modelini satın almamıştım, diğerleri de içime yatmamıştı. Bugün 6799 TL'den satın almış bulunmaktayım Levoit Core 300S Pro modelini, hala pahalı geliyor bu ürüne bu parayı vermek ama yapacak bir şey yok, ülkede ürün kalmamış.
Bütçe olarak bir sınır koymadım ancak 4 haneli tutmak istiyorum. Reclining chair (sanırsam baba koltuğu olarak geçiyor) sahibiyim ve ayak uzatma kısmını kapatırken statik elektrik biriktiğinden beni çarpıyor, taktığım kulaklığa cızırtı gidiyor ve bazen monitörlerin ekranı bile gidiyor.
Why is my couch electro shocking me every time I sit on it, and is there a trick to make the static go away?
Answer (1 of 2): Two that I can think of. Humidify the room your couch is in. Not too much or you’ll encourage mold growth. Use Static Guard or dryer sheets to treat the couch. Static treatments could stain the couch so follow the directions and test it.
Baktığım kadarı ile şu ürünleri bulabildim:
The Best Humidifier
A good humidifier keeps your home’s moisture levels comfortable without overdoing it or making a mess.
www.nytimes.com
Başka önerisi veya seçtiğin ürün iyidir alabilirsin var mı?
Teşekkürler, saygılar ve iyi Sosyaller!
2.5 ay sonra güncelleme. Aralıkta 7500 TL olduğu için pahalı gelen Levoit Core 300S Pro modelini satın almamıştım, diğerleri de içime yatmamıştı. Bugün 6799 TL'den satın almış bulunmaktayım Levoit Core 300S Pro modelini, hala pahalı geliyor bu ürüne bu parayı vermek ama yapacak bir şey yok, ülkede ürün kalmamış.
Son düzenleme: