Giyim Hummel ayakkabılar tek fiyat - 699 TL

Giyip seven var mı? En son marka diye aldığım pahalı ayakkabı 1 yıl bile olmadan kötü oldu ve ben o kadar hızlı tüketimi sevmiyorum. Eğer uzun süre idare ediyorsa alacağım.

Ediyor hocam. Kuzenim kullanıyor uzun süredir, en yakın arkadaşımın ayağından 3 senedir çıkartamadık beyaz olan modelini.

Ediyor hocam. Kuzenim kullanıyor uzun süredir, en yakın arkadaşımın ayağından 3 senedir çıkartamadık beyaz olan modelini.

Tam da öyle bir şey arıyordum. Teşekkürler.

Tam almak için kontrol ettim indirim bitti. 😅

Son düzenleme:
Tam da öyle bir şey arıyordum. Teşekkürler.

Tam almak için kontrol ettim indirim bitti. 😅
Bu arada konu dışı ama daha önce de yazılmış olan bir şeyi tekrar paylaşmak istiyorum. İndirim köşesindeki konu açma limitinden dolayı bir konu açınca 1 saat beklendiğinden dolayı yeni fırsat olduğunda bunu hemen paylaşamıyoruz. Rozetli olan üyelikler için bu limit kaldırılmalı.

Bu arada konu dışı ama daha önce de yazılmış olan bir şeyi tekrar paylaşmak istiyorum. İndirim köşesindeki konu açma limitinden dolayı bir konu açınca 1 saat beklendiğinden dolayı yeni fırsat olduğunda bunu hemen paylaşamıyoruz. Rozetli olan üyelikler için bu limit kaldırılmalı.

İndirim kategorisi için konu açma süresi kısaltıldı. Kaç dakika olduğunu hatırlamıyorum ama öyle bir şey yapıldı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı