Hummel marka ayakkabılar nasıldır?

Makaleler
1
İyi akşamlar sayın forum sakinleri. Spor salonunda giyebileceğim bir ayakkabı arıyordum. Aklımda Hummel Caracas II modeli var. Yorumlarından gözüktüğü üzere hafif bir ayakkabı olduğu söyleniyor. Şu an fiyatı 185 lira. Daha önce hiç Hummel marka ayakkabı kullandınız mı? Deneyimleriniz neler oldu. Bu fiyat bandında daha kaliteli bir ayakkabı var mı? Cevaplarsanız sevinirim.

Bir süre sonra her yeri yıpranıyormuş. Yalnız öyle ufak ufak yıpranma değil, virüs gibi bir yerden sökülme başladığı zaman her yere yayılıyormuş.

Bir tane Hummel ayakkabım oldu. Uzun süre kullandım, küçüldüğü için giymeyi bıraktım. Tabanı yumuşacıktı, rahattı.

Bu paraya anca bu. Hummel ayakkabılar gayet güzeldir aslında. Bu fiyattakilerden emin değilim ama. Lumberjack, Jump gibi markalara da bakabilirsiniz.

İyi akşamlar sayın forum sakinleri. Spor salonunda giyebileceğim bir ayakkabı arıyordum. Aklımda Hummel Caracas II modeli var. Yorumlarından gözüktüğü üzere hafif bir ayakkabı olduğu söyleniyor. Şu an fiyatı 185 lira. Daha önce hiç Hummel marka ayakkabı kullandınız mı? Deneyimleriniz neler oldu. Bu fiyat bandında daha kaliteli bir ayakkabı var mı? Cevaplarsanız sevinirim.
Uzun süredir giydiğim bir ayakkabım var bu markada.Son piyasa durumunu bilmiyorum ama bu fiyata güzel Lumberjack bulunur. Geçen sene 150-170 TL arasına orta düzey bir şey alınırdı. Bakın isterseniz.

Boyner'den almıştım yaz bitimine doğru. Benim aldığım model aşırı rahat ve hafifti ayağımda ayakkabı yokmuş gibi oluyor nerdeyse. Yani bir çok markayı denedim ama garip bir şekilde bu hoşuma gitti. Fiyatına göre bu rahatlığı beklemiyordum. Tabi ayağın alışınca sıkıntı, havalar bozulunca bot giymeye başlayınca her sene giydiğim bot bu sene aşırı ağır gelmeye başladı rahatsız etti. Eski spor ayakkabımı da markete falan yakınlarda bir yere giderken giyiyorum, oda ağır hantal gelmeye başladı. Yani ayağın ayakkabıya çabuk alışıyor ve başka ayakkabıya geçince ayağının ayarını kaçırıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı