General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 13 Şubat 2024 #1 Merhaba, could not locate the Game binary hatası alıyorum. Hatanın devamında oyunun lokasyonu yer alıyor. Dosya doğrulama yaptıktan sonra oyun açıldı fakat siyah erkandan sonra tekrar kapandı. Daha önce oynadığımda böyle bir sorun yoktu.
Merhaba, could not locate the Game binary hatası alıyorum. Hatanın devamında oyunun lokasyonu yer alıyor. Dosya doğrulama yaptıktan sonra oyun açıldı fakat siyah erkandan sonra tekrar kapandı. Daha önce oynadığımda böyle bir sorun yoktu.
Çözüm General Pong Krell 13 Şubat 2024 Antivürüs kapalı dogrulama yapıp öyle girmeyi deneyince sorun çözüldü konu kilitlenebilir. Mahkumm dedi: bu site yardımcı olur umarım Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam hallettim.
Antivürüs kapalı dogrulama yapıp öyle girmeyi deneyince sorun çözüldü konu kilitlenebilir. Mahkumm dedi: bu site yardımcı olur umarım Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam hallettim.
Mahkumm Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 376 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #2 bu site yardımcı olur umarım Artı 0 Eksi
KS KS General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 13 Şubat 2024 #3 Antivürüs kapalı dogrulama yapıp öyle girmeyi deneyince sorun çözüldü konu kilitlenebilir. Mahkumm dedi: bu site yardımcı olur umarım Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam hallettim. Artı 0 Eksi Çözüm
Antivürüs kapalı dogrulama yapıp öyle girmeyi deneyince sorun çözüldü konu kilitlenebilir. Mahkumm dedi: bu site yardımcı olur umarım Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam hallettim.
Mahkumm Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 376 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #4 General Pong Krell dedi: Antivirüs kapalı dogrulama yapıp öyle girmeyi deneyince sorun çözüldü konu kilitlenebilir. Teşekkürler hocam hallettim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi oyunlar. Artı 0 Eksi
General Pong Krell dedi: Antivirüs kapalı dogrulama yapıp öyle girmeyi deneyince sorun çözüldü konu kilitlenebilir. Teşekkürler hocam hallettim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi oyunlar.