Hunt: Showdown nasıldır?

393654

Kilopat
Makaleler
1
İyi günler, Steam'da gezerken Hunt: Showdown'ın 54TL'ye düştüğünü gördüm ve benim 50TL param var. Eğer oyun güzelse kart satıp vs bir şekilde oyunu almayı düşünüyorum. Videolarına baktım incelemelerine baktım ama hiçbir şey anlamadım. Zamanında başka bir oyun alacakken bu oyunu görmüştüm ve ilgimi çekmişti ama oyunu anlayamadığım için almamıştım. Tekrardan param yetiyorken almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun lootsuz battleroyale gibi, haritada her yerde zombilerle birlikte 1 veya 2 tane boss oluyor bu bossların yerlerini üç tane ipucu toplayarak açığa çıkartıyorsun ve mekanına gidip bossu öldürüp içinden çıkan ödül nişanını alarak haritadaki çıkış noktasıda ulaşıp kaçman gerekiyor, kısaca mantık bu şekilde. Seninle birlikte farklı gruplarda bulunuyor fakat oyunun solo modu yok o yüzden tek oynayacaksan sıkıntı yaşayabilirsin, birlikte oynayacak arkadaşın varsa oyundan fazlasıyla keyif alırsınız, en azından alıp 2 saat deneyerek bir bakın derim. Beğenmezseniz iade edersiniz.

Oyun lootsuz battleroyale gibi, haritada her yerde zombilerle birlikte 1 veya 2 tane boss oluyor bu bossların yerlerini üç tane ipucu toplayarak açığa çıkartıyorsun ve mekanına gidip bossu öldürüp içinden çıkan ödül nişanını alarak haritadaki çıkış noktasıda ulaşıp kaçman gerekiyor, kısaca mantık bu şekilde. Seninle birlikte farklı gruplarda bulunuyor fakat oyunun solo modu yok o yüzden tek oynayacaksan sıkıntı yaşayabilirsin, birlikte oynayacak arkadaşın varsa oyundan fazlasıyla keyif alırsınız, en azından alıp 2 saat deneyerek bir bakın derim. Beğenmezseniz iade edersiniz.
Hocam peki oyunda birden fazla map var mı? Aynı map de aynı şeyi yapmak sıkar diye düşünüyorum. Şu an oyuna sahip arkadaşım yok ama belki alırlar.

Hocam peki oyunda birden fazla map var mı? Aynı map de aynı şeyi yapmak sıkar diye düşünüyorum. Şu an oyuna sahip arkadaşım yok ama belki alırlar.
Tek başınıza sıkar arkadaşlar ile olsanız da pek iyi bir oyun olduğunu düşünmüyorum.

Solo modu var yine rasgele bir yerde başlatıyor türünü seçtiğin silahla beraber. Loot yapa yapa yarıkları kapatıp ruhu uyandırıyorsun(ruh olarak mı geçiyordu emin değilim). İlk kim uyandırırsa herkes onun peşine düşüyor ve ruhu belirli bir süre kendinde tutmaya çalışıyor. Tek başına diğerlerine karşı da oynayabilirsin veya birkaç zombi öldürüp direkt olarak çıkış noktasından kaçabilirsin sana kalmış. Ben oyunsuz kaldığım zamanlarda yükleyip 2-3 gün takılıp kaldırıyorum.

Tek harita var ve ne yazık ki oyun bir süre sonra tekrara düşüyor. Yine de şans vermeni öneririm kombat sistemi çok keyifli.

Aldım oyunu iniyor şuan. Bakalım sevecek miyim. Test server vardı bu arada onu indirmeye almadım, ekstradan 40GB kadar alan istiyordu çünkü.

Test servete gerek yok, gelecek güncellemeler önce o servere geliyor denemek ve geri bildirimde bulunmak isteyen oyuncular için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı