heartbreaker
Hectopat
Konu başlığında belirttiğim oyun denemeye değer mi?
200 Saatlik bir oyun sürem var Hunt: Showdown da.
Bu oyun hakkında bilgi isteyenler olduğunda tek bir cümle söylüyorum.
"Oyunda sürekli ölmekten sıkılıp, oyundan soğabilen bir yapıya sahipseniz hiç bakmayın."
Oyun daha önce oynadığınız hiç bir FPS oyununa benzemiyor çünkü. Zorluk anlamında ancak Escape from Tarkov ile kıyaslanabilir bence.
Oyunu dün satın aldım.Envanter sistemi nasıl, peki ya karakter kişileştirme? Oyuna girip istediğim silahı alıp, karakter kişileştirme ayarları yapabilir miyim? Öldüğüm zaman neler kaybediyorum?
Envanter sistemini nasıl anlatayım bilmiyorum her şey ortada
Karakter ( oyunda Hunter ismiyle geçiyorlar buradan sonra Hunter diyeceğim ) alıp ister onla gelen itemleri kullanıyorsunuz isterseniz ondan çıkartıp başka bir Hunter'a takıyorsunuz ya da level atladıkça yeni açılan şeyleri store'dan oyun parasıyla alıyorsunuz.
Silah açma sistemi de şu şekilde işliyor ;
Oyunda birçok silahın farklı varyasyonları var. Örnek üzerinden gidersek, SPARKS LRR tüfeği 26 level'da açılıyor ve açıldığı zaman size oyun bir tane beleş bundan veriyor. Siz ise bu tüfeğin üzerinde dürbün olan veya susturuculu olan versiyonu açmak isterseniz, mevcut açık olan ilk hali ile exp (NPC'leri vurarak, adam vurarak vs.) kasmanız gerekiyor.
Bunları da detaylı olarak ana menü de '' Library '' kısmında '' Book of Weapons '' adlı kitapta görebilirsiniz.
Öldüğünüz ise zaman Hunter'ınız dahil o anda üzerinizde ne varsa kaybediyorsunuz.
Hunter kişiselleştirme oyunda henüz mevcut değil. Sadece blood boundslar ile kendinize legendary Hunter alabilirsiniz. Legendary Hunter'lar öldüğünde gidiyor mu konusunda bir bilgim yok henüz alıp da deneme fırsatım olmadı.
Ekleme : Oyuna yeni başladığınız için siz belli bir level'a kadar öldüğünüz zaman Hunter kaybetmeyeceksiniz.
Oyunun eşleştirme sistemi ise ağırlıklı olarak K/D oranına göre çalışıyor. Bu da bir ekstra bilgi olsun.
Legendary Hunter gidiyor mu bilmiyorum onu daha deneme fırsatı bulamadım dedimÖlünce silahlarım gidiyor mu ? Level atlayarak edindiğim silahlar veya legendary hunter havaya gidiyor yani? Bunca emek...
Legendary Hunter gidiyor mu bilmiyorum onu daha deneme fırsatı bulamadım dedim
Level atlayarak silah açıyorsunuz o silahlar her zaman Store'dan alınabilir oluyor. Siz onu Store'dan alıp Hunter'ınıza taktığınız zaman ve o hunter öldüğü zaman silah da gidiyor üzerinizde ki itemler de gidiyor Hunter'da gidiyor![]()
Hocam oyunun bazı ayarları düzgün çalışmıyor zannımca. O sebeple görüntü öyle gelmiş olabilir size. Benim Kullandığım ayarları sırasıyla yazayım zaten imzanız da yazdığına göre 1070Ti kullanıyorsunuz sıkıntı çıkmaz.Dün biraz oynadım. Güzel oyun. Ama yüksek grafik ayarları yapmama rağmen soluk görünti biraz. Grafikleri pek beğenmedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.