Hunt Showdown oyun arkadaşı arıyorum

Daha fazla  
Dostlar adım buğra 20 yaşındayım. Hunt Showdown yeni aldım oyun arkadaşı arıyorum? Benimle oynamak isteyen varsa beraber oynayabiliriz. Steam ekleyebilirsiniz .https://steamcommunity.com/id/Sigurdfield

Discord: sigurdfield

Oynamak istersen beraber oynayalım.

Dostum dedim ya oyunu az kişi oynuyor seninde bulma şansın biraz az, ben çok oynardım maç bulmuyor diye sıkıldım sildim cidden maç bulmuyordu yarım saat bekliyordum sonra çıkıyordum, bazen 30 saniyede buluyordu maça bir giriyordum sat komandoları çalılıkta bekliyordu klavyeyi kıracak duruma geliyordum en iyisi bırakmak dedim sonra girmedim, oyun güzel ama yapımcısı değerini bilmiyor.

Dostum dedim ya oyunu az kişi oynuyor seninde bulma şansın biraz az, ben çok oynardım maç bulmuyor diye sıkıldım sildim cidden maç bulmuyordu yarım saat bekliyordum sonra çıkıyordum, bazen 30 saniyede buluyordu maça bir giriyordum sat komandoları çalılıkta bekliyordu klavyeyi kıracak duruma geliyordum en iyisi bırakmak dedim sonra girmedim, oyun güzel ama yapımcısı değerini bilmiyor.

O zaman iade edeyim oyuncu yok.

Arkadaş olalım yaş kaçtı senin.
yaş 17,kaydımda 1992 yazıyor çünkü kayıt olurken yaşımı 92 li olarak yapıyorum alışkanlık.
Yani 35 yaşında olsaydım yine 92 yapardım.

yaş 17,kaydımda 1992 yazıyor çünkü kayıt olurken yaşımı 92 li olarak yapıyorum alışkanlık.
Yani 35 yaşında olsaydım yine 92 yapardım.
steam ismini ver ekliyim burdan konuşmayı keselim yasak diye biliyorum, konu dışına çıkmayı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı