Arkadaşlar dün Huntsman TE sipariş verdim. Apex 9 TKL önerildi sonradan, bunu almamı söylediler. İyice kafam karıştı, yardımcı olabilir misiniz?
@aksiyonel
@aksiyonel
3000 civarı. Maksimum 3000 diyelim hatta.Bütçeniz nedir hocam?
Layout sıkıntı değil de TKL istiyorum. Tek USB çıkışlı olursa iyi olur. Huntsman V2 TKL daha iyi diyorsun yani bunlar içinden? Apex 9 kötü bir tercih mi olur sence? Apex Pro’ya bütçem yetmiyor maalesef.Bir ay önce ihtiyacınızı yazabilseydiniz önerebileceklerimden çok daha iyisi olan Razer Huntsman v2 Analog versiyonunu 2200 TL'ye alabilirdiniz. Benim tavsiyem yine Razer tarafında olacaktır. Huntsman V2 Analog'un rakibi Apex Pro. Apex 9 daha alt seviye bunlara göre fakat başlıktaki geçenler de mutlaka güzel klavyeler. Fiyatları çok daha arttığı için belirtmek istedim.
Aşağıdaki önerilere göz gezdirebilir misin?
Razer Mini - Merkür Ed. (Mor Anahtar) - İskandinav Düzeni, RZ03-03391000-R3N1 : Amazon.com.tr
Razer Mini - Merkür Ed. (Mor Anahtar) - İskandinav Düzeni, RZ03-03391000-R3N1 : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
İngiliz ve İspanyol Layoutlar senin için sıkıntı ise HyperX Pudding keycaps tercih edebilirsin. Çünkü çift basımlı PBT keycapsler sebebiyle düşündüğün RGB parlaklığına ulaşamayacaksın.
Layout sıkıntı değil de TKL istiyorum. Tek USB çıkışlı olursa iyi olur. Huntsman V2 TKL daha iyi diyorsun yani bunlar içinden? Apex 9 kötü bir tercih mi olur sence? Apex Pro'ya bütçem yetmiyor maalesef.
Ekstra olarak Purple Switch Red'e göre nasıldır?
Bir sorum daha olacak, Apex 9'daki Switch'ler tam olarak nedir? Ben anlayamadım.
Bilgiler için teşekkürler, sanırım siparişimi iptal edip V2 modelini alacağım. Bekleme süresi keşke o kadar uzun olmasa tabiiBütçe olarak en iyi ürünü nasıl alabiliriz kısmına odaklanmanı tavsiye ederim.
Bilgiler için teşekkürler, sanırım siparişimi iptal edip V2 modelini alacağım. Bekleme süresi keşke o kadar uzun olmasa tabii![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.