Huntsman TE vs Apex 9 TKL

Her ikisi de birbirlerine özellik bakımından çok yakın modeller. Her ikisi de tercih edilebilir. Bilek desteği ihtiyacın var mı bilemiyorum fakat bilek desteği gerçekten pamuk gibi tavsiye ederim.

Ayrıca teslim aldığında kargonu video ile beraber kutu açılışı yapmanı tavsiye ederim ne olur ne olmaz. Klavyeni konuya resim olarak paylaşmanı ayrıca çözüme ulaştıysan da çözüm olarak işaretlemeni rica ederim. Hayırlı olsun 😇
İşin kötü yanı para iadesi beklemek zorunda kalacağım şimdi 😄 Teşekkür ederim.

İşin kötü yanı para iadesi beklemek zorunda kalacağım şimdi 😄 teşekkür ederim.

Hangi modeli almıştınız da iade edeceksiniz hocam? Gün içinde sipariş geçtiyseniz yine aynı gün içinde hesabınıza yatacağını düşünüyorum.

Satın alım yaparken taksitlere göz atabilirsiniz. Vade farksız 6 ay taksit seçeneği mevcut. Ayrıca 27 Ekim Perşembe günü gelsin isterseniz de toplamda 2.421, 04 TL geliyor. 2-7 Kasım arası gelsin isterseniz de 2.233, 47 TL. Bence hızlı kargo seçebilirsiniz. Amazon Almanya siparişlerimin çoğu ertesi gün geldi. Razer Huntsman V2 Analog dahil.

Hangi modeli almıştınız da iade edeceksiniz hocam? Gün içinde sipariş geçtiyseniz yine aynı gün içinde hesabınıza yatacağını düşünüyorum.

Satın alım yaparken taksitlere göz atabilirsiniz. Vade farksız 6 ay taksit seçeneği mevcut. Ayrıca 27 Ekim Perşembe günü gelsin isterseniz de toplamda 2.421, 04 TL geliyor. 2-7 Kasım arası gelsin isterseniz de 2.233, 47 TL. Bence hızlı kargo seçebilirsiniz. Amazon Almanya siparişlerimin çoğu ertesi gün geldi. Razer Huntsman V2 Analog dahil.
Huntsman TE almıştım, onu iptal edeceğim. Aklım hala Apex 9’a kayıyor birazcık, laptopumda SS klavye var ve üçüncü bir program kurmuş olacağım Razer alırsam, GHUB kurulu, SSGG kurulu.

Huntsman TE almıştım, onu iptal edeceğim. Aklım hala Apex 9'a kayıyor birazcık, laptopumda SS klavye var ve üçüncü bir program kurmuş olacağım Razer alırsam, G HUB kurulu, SSGG kurulu.

Apex 9'da bilek desteği yok ve 3 bin lira. Razer Huntsman V2 TKL'de bilek desteği var ve 2400 liraya gelecek. Burada karar verecek olan sensin hocam.

Apex 9'da bilek desteği yok ve 3 bin lira. Razer Huntsman V2 TKL'de bilek desteği var ve 2400 liraya gelecek. Burada karar verecek olan sensin hocam.
İadem geldi, son soru olarak İspanyolca olması sorun olmaz değil mi? Türkçe dizilim tuşların yerleri ezberimde, sistem dilini Türkçe olarak seçsem aynı şekil kullanırım sanırım?

Fiyatı 100 lira ucuzlamış, aldım hemen teşekkürler.
09894327-CF7A-4CAE-84EE-665A89FBDAF5.jpeg

Son düzenleme:
İadem geldi, son soru olarak İspanyolca olması sorun olmaz değil mi? Türkçe dizilim tuşların yerleri ezberimde, sistem dilini Türkçe olarak seçsem aynı şekil kullanırım sanırım?

Fiyatı 100 lira ucuzlamış, aldım hemen teşekkürler.Eki Görüntüle 1550937

Türkçe Q klavye dizilimi yaparsan hiçbir sorun yaşamazsın hocam. 100 lira ucuzlaması da harika olmuş. Hızlı teslimat seçersen perşembe günü elinde. Senden sonra fiyatı 3100 lira olmuş bu arada.

Arkadaşlar dün Huntsman TE sipariş verdim. Apex 9 TKL önerildi sonradan, bunu almamı söylediler. İyice kafam karıştı, yardımcı olabilir misiniz?
@aksiyonel

3 gundur Apex 9 TKL kullanıyorum Huntsman V2 TKL kullanmadım fakat Apex 9'un Switch'leri kaymak gibi kayıyor ve basma mesafesi kısa yurtdısıdna insanlar lube falan basıyor bu Switch pre lubed resmen aşırı hosuma gidiyor hız konusunda hatrı sayılır bir hızı var ama tabii ki en hızlısı degil.

3 gundur Apex 9 TKL kullanıyorum Huntsman V2 TKL kullanmadım fakat Apex 9'un Switch'leri kaymak gibi kayıyor ve basma mesafesi kısa yurtdısıdna insanlar lube falan basıyor bu Switch pre lubed resmen aşırı hosuma gidiyor hız konusunda hatrı sayılır bir hızı var ama tabii ki en hızlısı degil.
Huntsman V2 aldım hocam, kargoda onu bekliyorum. Teşekkürler yine de deneyim paylaştığın için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı