Hurda PSU nasıl bulunur?

Hocam bizim bu konuda yapabileceğimiz bir şey yok. Bir çok tavsiye geldi. Oraya gidip bizim bulmamızı mı istiyorsunuz?
Ben sizden istemiyorum. Ne kadar mantıksız çöp bir cümle söyledin! Sadece öneri istiyorum. Bir çok tavsiye geldi evet ama başka birilerinin önerisini bekliyorum.

Usta 2. el sitelerine baktım bulamadım hala 2. el sitesine bak diyorsun. Her neyse.

@kino hocam görmemişim kusura bakmayın. Ufak tefek projelerim için kullanacağım için ekran kartı girişine gerek yok. Size nasıl ulaşabilirim? Teşekkür ederim.

@kino hocam görmemişim kusura bakmayın. Ufak tefek projelerim için kullanacağım için ekran kartı girişine gerek yok. Size nasıl ulaşabilirim?

Bu maile adres bilgilerini atarsın bayramdan sonra kargo açılınca MNG'ya gidecektim bunu da oradan gönderirim.

Son düzenleme:
Dolap gibi 2. el uygulamalarına bakabilirsin. Birkaç ay önce 350 W'lik sıfır kutulu bir güç kutusunu 80+kargo'ya sattım. Daha uyguna daha güçlüsünü de bulabilir, hatta komple kasa bile alabilirsin aynı fiyata.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı