Ben sizden istemiyorum. Ne kadar mantıksız çöp bir cümle söyledin! Sadece öneri istiyorum. Bir çok tavsiye geldi evet ama başka birilerinin önerisini bekliyorum.
''Ne kadar mantıksız çöp bir cümle söyledin!''? Dostum, biz tavsiyeleri verdik. Sen ise bulamıyorum vs. diyorsun. Bana da artık ne yapalım demek düşüyor. Sizin arayıp bulmanız lazım.
''Ne kadar mantıksız çöp bir cümle söyledin!''? Dostum, biz tavsiyeleri verdik. Sen ise bulamıyorum vs. diyorsun. Bana da artık ne yapalım demek düşüyor. Sizin arayıp bulmanız lazım.
@goktug.59 hocam daha ne öneri gelebilir ki? Hurdacıları dolaşın, internet kafeleri sorun, teknoloji mağazalarını soruşturun, 2. el sitelerine bakın...
Bende 400W bir tane var öyle yatıyor en son denediğimde çalışıyordu. Yalnız ekran kartı güç girişi bulunmuyor yani gücü anakarttan alan ekran kartıyla iş görür. Kargo parasını vereceksen bedava göndereyim.
@kino hocam görmemişim kusura bakmayın. Ufak tefek projelerim için kullanacağım için ekran kartı girişine gerek yok. Size nasıl ulaşabilirim? Teşekkür ederim.
Dolap gibi 2. el uygulamalarına bakabilirsin. Birkaç ay önce 350 W'lik sıfır kutulu bir güç kutusunu 80+kargo'ya sattım. Daha uyguna daha güçlüsünü de bulabilir, hatta komple kasa bile alabilirsin aynı fiyata.