Hurirk.net nedir?

Muerto

Femtopat
Yer
2FORT
Daha fazla  
Meslek
Builders League United
Merhabalar bilgisayarımda hurirk.net diye bir şey var, nedir? Bildiğiniz var mı indirme spamı atıyor kendisi lütfen bilen yazsın ne indiriyor nedir bu?

Dosya Ekleri

• wewqeweewewq.PNG
    wewqeweewewq.PNG
    66 KB · Görüntüleme: 107
Ad. Fly diye bir servis var onun indirme servisi diye biliyorum.
(Yanlış biliyorda olabilirim)
Ama bazen virüsler indirme IP'sini gizlemek içinde kullanabiliyor bu tür servisleri.

Bende şöyle birşey düşünüyorum herhangi bi indirme linklerinde linke gitmesi için bildirim istiyolardı ondan girmiş olabilir yardımınız için teşşekür ederim.
Ad. Fly diye bir servis var onun indirme servisi diye biliyorum.
(Yanlış biliyorda olabilirim)
Ama bazen virüsler indirme IP'sini gizlemek içinde kullanabiliyor bu tür servislbende
Girdiğiniz bir site yüzünden olabilir, geçmişten kaldırıp çerezleri temizleyebilirsiniz.
olabilir fakat ben yeni tarayıcı yükledim
Anlamadığım birşey var bu virüs şuan bişey indirmiyor ama ben bazen team fortress 2 girdiğim zaman o virüs spamlıyor zatende bi yerde steam gibi bişey yazıyor acaba neden steam helper yazıyor.

Dosya Ekleri

• dsadsadasdsdasas.PNG
    dsadsadasdsdasas.PNG
    2 KB · Görüntüleme: 62
Bende şöyle bir şey düşünüyorum herhangi bir indirme linklerinde linke gitmesi için bildirim istiyolardı ondan girmiş olabilir yardımınız için teşekkür ederim.

Olabilir fakat ben yeni tarayıcı yükledim.
Anlamadığım bir şey var bu virüs şu an bir şey indirmiyor ama ben bazen Team Fortress 2 girdiğim zaman o virüs spamlıyor zatende bir yerde Steam gibi bir şey yazıyor acaba neden Steam helper yazıyor.

Ben Linux kullandığımdan tam bilmiyorda olabilirim ama steamwebhelper ayrı bir işlem değil Steam işlemine bağlı değil mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı