Huzuru Windows 7'de Bulmak

Windows 7'yi zamanında hepimiz çok sevdik. Hala da seviyoruz ama şu anda Windows 10'dan daha üstün bir Windows versiyonu yok. İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Desteği kesilen, güvenliği artık stabil olmayan, çağın gerisinde bir versiyonu teşvik etmeyin.
Kimsenin kimseyi zorla Windows 7 kullanmaya yönlendirdiği ya da Windows 7'nin en güvenli ve en stabil işletim sistemi olduğunu söyleyen yok zaten. Herkes fikrini paylaşıyor... Paylaşıyor da, lütfen sizler de sanki Windows 10 doruk noktasıymış gibi davranmayın. 3-5 yıl sonra bunu da kötüleyeceksiniz zaten... :)

Windows 10 Pro final ilk sürümde SSD performans testleri yaptım, mavi ekran alıp verileri kaybetmeseydim foruma yükleyecektim. Windows 8.1'den ortalama %20 daha performanslı çalışıyordu SSD kontrolcüsü. ASS SSD ve CristalDiskMark ile yaptım testleri. Bunun sebebi bana göre, Windows 10'un sürücü desteğinin daha güncel olması. Her sistemi yükleyip testler yapmadığımız sürece boş atıp tutmanın bir anlamı yok.

Windows 10 cikali 4 sene oldu. Genel olarak hala adam akilli bir kivama gelmis durumda degil. Bende sorun yoksa sizde de sorun olmamali mantigi ile yürümüyor bu isler.

Ayrica su destegi kesildiyse sisteme virüs bulasir gibi sacma sapan argümanlari birakin artik. Zararli yazilimlarin en cok nasil bulastigi ortada. Kimse kendini kandirmasin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı