HWID ban nedir?

Oyunun belirli kuralları ve politikaları vardır ve bunlara uymaz iseniz ceza alırsınız. Biz cezaya ban diyoruz. Ve banlar geçici veya kalıcı olabilir. Ben bugün donanım banını anlatacağım,
Ne bu HWID?
HWID (hardwareıd) bir bilgisayar parçasının numarasıdır. Aynı sınıf numarası gibi.
Peki ban ile ne alakası var?

Donanımsal ban ekran kartı, RAM, işlemci, hard disk gibi parçalardan oluşmaktadır. Donanımların tıpkı bir insan gibi ID numaraları (sınıf numarası gibi) bulunmaktadır. Değerleri normal şartlarda değiştirilemez peki ya anormal şartlarda nasıl değişir? Changer programları bulunmakta ancak güven söz konusu tamamen kullanıcıya aittir.

IP adresine ban atar anakartı değiştirmeniz gerekir.

Oyun başladığı anda oyunun kuralları gösteriliyor. Örneğin: Roblox, Fortnite vb. Roblox'ta hesaplar var. Ve o hesaplar HWID'e bağlı (tüm hesaplar ve tüm kart ve bilgisayar informasyonu). Eğer size HWID ban yaptılarsa demek ki kart, bilgisayarın bir kısmı, tüm hesaplar, Wi-Fi vb. şeyleri kullanamıyorsunuz. HWID ban ne vakit kaldırılacağını bilmiyorum.
Oyun başladığı anda oyunun kuralları gösteriliyor. O kurallara uygun oynamalıyız. Ben HWID ban ne olduğunu size anlatmak için örnek olarak ROBLOX adlı bir oyun götüreceğim. Tüm hesaplar HWID'e bağlı. Yani Robloxtaki hesaplarınız HWID ban yedi ise, siz: Bilgisayarın bir kısmı, banka kartlar (tüm), WIFI, ROBLOX'taki hesaplar (tüm) kullanamıyorsunuz.

Son düzenleme:
Sen çok hafife alıyorsun bence Valorant boyle oyunlarda gozunun yaşına dahi bakmaz.

Biraz gec oldu ama Valorant'in hile sistemi aşırı gereksiz abartiliyor. Cunku sasdece CS'nin hile sistemiyle karsilastiriliyor. Ornek olarak ranbow Six Siege hile sistemi su ana kadar gordugum en iyi hil1 sistemi valoranttakinin aksine 1 tane bile hile gormedim.

İkinci elin korkulu rüyası. Düşünsene Valorant'a 5000TL para yatırıp ekran kartı alıp ban yiyorsun.

İkinci elin korkulu rüyası. Düşünsene Valorant'a 5000TL para yatırıp ekran kartı alıp ban yiyorsun.
@İhsanAkgun hocam yanlış mı biliyorum ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı