HWID ban sonrası sistem değiştirilirse bir şey olur mu?

albinorex

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba HWID ban yedim ve sistemi değiştirdim. Şimdi oyuna girsem problem olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba HWID ban yedim ve sistemi değiştirdim. Şimdi oyuna girsem problem olur mu?
Sadece donanım banı yediysen bir şey olmaz. Ama genelde oyunlarda karakterine ve donanımına ban atıyorlar oyle bir şeu yoksa sıkıntısız girersin. Yeni sisteminde eski parçalardan birisi varsa giremeyebilirsin. Genelde anakart veya hdd ban atarlar.

HDD ban atıyorlar oyunu başka diske kur öyle dene.

Hocam HWID’in açılımı hardwareid’dir. HWID banı donanımsal bir bandır ve genellikle anakart, HDD, ekran kartı gibi sistem bileşenlerinin ID numarası oyun tarafından banlanır. Ama siz yeni bir sistem aldıysanız mantıken sistem bileşenleriniz ve ID’leri değiştiği için banınız kalkmış olur.

Daha fazla bilgi: HWID ban nedir?

Yeni sistem aldıysanız sizi tespit edemezler. Ne olur ne olmaz IP adresinizi de değiştirin, MAC gerekli mi bilmiyorum.

Hesaba ban atildiysa ne yaparsanız yapın giremezsiniz zaten.

Arkadaşım Valorant'ta ban yediydi ekran karına yazılım atırdı banı kalktı.

HWID ban kaldırılabilir diye biliyorum. Fakat aynı hesaba girmeyin, yine HWID ban yiyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…