Hwidgen adlı programla Windows etkinleştirilmiş ve gitmiyor yeni BIOS yükledim format attım ona rağmen gitmedi bunu nasıl silebilirim bu arada tüm sürümler etkin yani format atıp yeni Windows yüklediğim zaman direk etkinleşiyor internet olmasa bile (silmemin nedeni korsan yazılım sevmemem lisans silinirsede orijinal Windows lisansı alacağım)
Başka keyler denedim ama olmuyor format atınca yine etkin geliyor anakart sıfırlarsam gider mi? Ve tüm Windows 10 ve 11 sürümleri için etkin geliyor tek bir sürüm değil.
Etkinleştirilmiş halde ise bir sorun yaşamazsınız ama etik olarak lisans girmek istiyorsunuz sanırım.
Bilgisayarın güç kablosunu çıkarın.
Güç düğmesine birkaç kez basıp statik elektriği boşaltın.
Anakartın BIOS pilini çıkarıp birkaç dakika bekledikten sonra tekrar takın.
Bunlardan sonra tekrar format deneyin.
Arkadaşlar merhabalar. Ben 1 ay önce Windows 10 Pro kurdum sisteme ve salaklık edip HWIDGEN ile aktifleştirdim. Şimdi aklım başıma geldi, ben de yola gelip bir tane ürün anahtarı aldım. Bu HWIDGEN bildiğim kadarıyla kalıcı bir şey, bundan kurtulmanın ve tamamen silmenin yolu var mıdır? Varsa nedir?
www.technopat.net
Buyurun bu konuya bakın. Kısaca özetleyeyim kurulu lisansı silip kendi satın aldığınız lisansı giriyorsunuz.