Çözüldü HWIDGEN'den nasıl kurtulurum?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Ege Bölgesi
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhabalar. Ben 1 ay önce Windows 10 Pro kurdum sisteme ve salaklık edip HWIDGEN ile aktifleştirdim. Şimdi aklım başıma geldi, ben de yola gelip bir tane ürün anahtarı aldım. Bu HWIDGEN bildiğim kadarıyla kalıcı bir şey, bundan kurtulmanın ve tamamen silmenin yolu var mıdır? Varsa nedir?

Çözüm
İlk olarak imzamdan KIS indirip sistemi tam tarama yap. Bulunanları kaldır.

CMD'yi yönetici olarka açıp bu komutu girin:
slmgr.vbs -upk

Girdikten sonra pencereyi kapatmadan bu komutu girip ekran görüntüsü alıp paylaşın:
slmgr.vbs /dlv
HWID kodunuz ile bir lisans numarası Microsoft serverlarına kayıt olur. Siz format attığınızda Windows 10 HWID kodunuzu sunucuya gönderir ve karşısında ürün anahtarı olup olmadığını sorgular ürün anahtarı varsa otomatik olarak etkinleştirme olur.

Eğer Home ve Pro sürümlerde HWID gen ile etkinleştirme yaptıysanız bu sürümleri yüklediğinizde otomatik etkinleştirme olacaktır.

Kendi keyiniz ile etkinleştirme yapmak istiyorsanız slmgr. Vbs -upk kodu ile HWID gen ürün anahtarını kaldırıp(ürün anahtarı kalkınca etkinleştirme de devre dışı kalır) kendi ürün anahtarınızı girip etkinleştirmenizi tekrar yapabilirsiniz.

CMD'den aşağıdaki kodları kullanarak kendi keyinizi sisteme girebilirsiniz.

quote:

slmgr.vbs -ipk Ürün anahtarını yükle (varolan anahtarı değiştirir)

slmgr.vbs -upk Ürün anahtarını kaldır.

slmgr.vbs -ato Windows'u Etkinleştir.

Not: Ekleme olarak HWID Gen'in yaptığı otomatik etkinleştirme orijinal etkinleştirmedir korkulacak bir şey yoktur.

Selamun Aleyküm. Ben bilgisayarımı freedos almadım freedos olanı ile fiyatı aynı idi. Cihazım Windows 10 ile geldi. Windows 10 Home SL. Sonra Windows 10 Performance diye bir işletim sistemi kurdum ama otomatik aktivasyon çalışmıyormuş ve ben de linkteki programı kullanıp aktifleştirdim: w10 digital activation indir (malum siteden: full bişi bişi indir.net)
Aktifleştirmek için HWID kullandım. Bir zararı olur mu? Oluyorsa nasıl eski haline döndürücem. Her format attığımda kendi windowsum yerine dijital şekilde aktifleştirildi diyor inte bağlayınca. Microsoft hesabıma da yapışmış. Bunu kaldırıp kendi eski Windows 10 Home SL'me geri dönmek istiyorum. Aslında ekstra windowsa para vermiş olmuyorum çünkü freedos fiyatı ile aynıydı kar zarar yok ama korkuyorum başıma sıkıntı fln açar diye.
Selamünaleyküm. Ben bilgisayarımı FreeDOS almadım FreeDOS olanı ile fiyatı aynı idi Windows'lunun. Cihazım Windows 10 ile geldi. Windows 10 Home SL. Sonra Windows 10 Performance diye bir işletim sistemi kurdum ama otomatik aktivasyon çalışmıyormuş ve ben de linkteki programı kullanıp aktifleştirdim: Windows 10 digital activation (malum siteden: Full bir şey bir şey indir.net)
Aktifleştirmek için HWID kullandım. Bir zararı olur mu? Oluyorsa nasıl eski haline döndüreceğim? Her format attığımda kendi Windows'um yerine "dijital anahtar ile aktifleştirildi" diyor internete bağlanınca bağlayınca. Microsoft hesabıma da yapışmış. Bunu kaldırıp kendi eski Windows 10 Home SL'ime geri dönmek istiyorum. Aslında ekstra Windows'a para vermiş olmuyorum çünkü FreeDOS fiyatı ile aynıydı, kar zarar yok ama korkuyorum başıma sıkıntı falan açar diye.

Selamun Aleyküm. Ben bilgisayarımı freedos almadım freedos olanı ile fiyatı aynı idi. Cihazım Windows 10 ile geldi. Windows 10 Home SL. Sonra Windows 10 Performance diye bir işletim sistemi kurdum ama otomatik aktivasyon çalışmıyormuş ve ben de linkteki programı kullanıp aktifleştirdim: w10 digital activation indir (malum siteden: full bişi bişi indir.net)
Aktifleştirmek için HWID kullandım. Bir zararı olur mu? Oluyorsa nasıl eski haline döndürücem. Her format attığımda kendi windowsum yerine dijital şekilde aktifleştirildi diyor inte bağlayınca. Microsoft hesabıma da yapışmış. Bunu kaldırıp kendi eski Windows 10 Home SL'me geri dönmek istiyorum. Aslında ekstra windowsa para vermiş olmuyorum çünkü freedos fiyatı ile aynıydı kar zarar yok ama korkuyorum başıma sıkıntı fln açar diye.
Selamünaleyküm. Ben bilgisayarımı FreeDOS almadım FreeDOS olanı ile fiyatı aynı idi Windows'lunun. Cihazım Windows 10 ile geldi. Windows 10 Home SL. Sonra Windows 10 Performance diye bir işletim sistemi kurdum ama otomatik aktivasyon çalışmıyormuş ve ben de linkteki programı kullanıp aktifleştirdim: Windows 10 digital activation (malum siteden: Full bir şey bir şey indir.net)
Aktifleştirmek için HWID kullandım. Bir zararı olur mu? Oluyorsa nasıl eski haline döndüreceğim? Her format attığımda kendi Windows'um yerine "dijital anahtar ile aktifleştirildi" diyor internete bağlanınca bağlayınca. Microsoft hesabıma da yapışmış. Bunu kaldırıp kendi eski Windows 10 Home SL'ime geri dönmek istiyorum. Aslında ekstra Windows'a para vermiş olmuyorum çünkü FreeDOS fiyatı ile aynıydı, kar zarar yok ama korkuyorum başıma sıkıntı falan açar diye.
Bir zararı olmaz .

Vallahi hwidgen le kurdu benim enişte bundan 1.5 yıl önce o günden beri :) her güncellemeyi sorunsuz alıyorum sorunsuz kullanıyorum orijinal Windows mis gibi tüm slmgr lisans denetimlerinde orijinal Retail lisans detayı veriyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı