Çözüldü HWIDGEN'den nasıl kurtulurum?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Ege Bölgesi
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhabalar. Ben 1 ay önce Windows 10 Pro kurdum sisteme ve salaklık edip HWIDGEN ile aktifleştirdim. Şimdi aklım başıma geldi, ben de yola gelip bir tane ürün anahtarı aldım. Bu HWIDGEN bildiğim kadarıyla kalıcı bir şey, bundan kurtulmanın ve tamamen silmenin yolu var mıdır? Varsa nedir?

Çözüm
İlk olarak imzamdan KIS indirip sistemi tam tarama yap. Bulunanları kaldır.

CMD'yi yönetici olarka açıp bu komutu girin:
slmgr.vbs -upk

Girdikten sonra pencereyi kapatmadan bu komutu girip ekran görüntüsü alıp paylaşın:
slmgr.vbs /dlv
Bence en garanti yol, temiz kurulumdur.
Dostum bu programın olayı şu: sen Windows'u bu makineye ne kadar kurarsan kur kurar kurmaz ilk internete bağlanmanda aktifleştiriyor. Bir yerlere gömülü yani.

@Murat5038 @24099 Yok mudur bileniniz üstadlar?

Hwidgen arkada bir yazılım çalıştırmıyor, 10₺ lik key ile aynı işi yapıyor dediğim gibi, KMS gibi tehlikeli değil.
Anladım, peki ben bu lisansı kaldırıp kendi aldığım lisansı tanıtsam sisteme olur mu? Yolu nedir? Normalde olduğu gibi her formatta tekrar lisanslanır mı?

İlk olarak imzamdan KIS indirip sistemi tam tarama yap. Bulunanları kaldır.

CMD'yi yönetici olarka açıp bu komutu girin:
slmgr.vbs -upk

Girdikten sonra pencereyi kapatmadan bu komutu girip ekran görüntüsü alıp paylaşın:
slmgr.vbs /dlv

Çözüm
açıkcası internet üzerinden keyler bulunmakta onları kullanabilirdiniz.herhangi bir program üzerinden windows un aktifleştirilmesi zaten saçma temiz bir kurulum yapıp internetten keylere bakmanızı öneririm.

Artı -2 Eksi
@Artex Diğer arkadaş da temiz kurulum önerdi, bu program ne kadar formatlarsan formatla bilgisayarı direkt lisanslıyor zaten olayı bu. Key aldım ama programı temizlemem lazım.

@Murat5038 Hocam çok teşekkür ederim evde kota kısıtlı iş yerine gidince indirip geri dönüş sağlayacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı