Çözüldü HWINFO64 nasıl kullanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Erkan Skywalker

Hectopat
Makaleler
5
Yer
Eskişehir/Türkiye
Merhabalar, MSI Afterburner'ın saçma sapan işlemci sıcaklığı değerlerinden sonra biraz araştırma yaptım ve HWINFO64 programını buldum. Fakat bir sıkıntı var ki ben HWINFO64 programını kullanmayı bilmiyorum. Oyunlarda HWINFO64 ile nasıl işlemci sıcaklığını gösterebilirim?

Çözüm
@Azoic arkadaş onu sormamış.

Ayarlara gelip yukarıdan OSD seçeceksin. RivaTuner Server Statistics kurulu olmalı tabi. Görmek istediğin değeri seçip alttan "OSD'de değeri göster" seçeneğini aktif edeceksin. Hemen altındaki "Etiketi OSD'de göster" seçeneğini de işaretlemeyi unutma. Sonrasında sağdan Konum seçeceksin. Yoksa hepsi tek satırda gösterilir.

1693574335506.png

Ayarlara gelip yukarıdan OSD seçeceksin. RivaTuner Server Statistics kurulu olmalı tabi. Görmek istediğin değeri seçip alttan "OSD'de değeri göster" seçeneğini aktif edeceksin. Hemen altındaki "Etiketi OSD'de göster" seçeneğini de işaretlemeyi unutma. Sonrasında sağdan Konum seçeceksin. Yoksa hepsi tek satırda gösterilir.

1693574335506.png

Çözüm

Eki Görüntüle 1926862
Teşekkürler dediğiniz gibi yapınca oyunda istediklerimi gösterebildim fakat tıpkı MSI Afterburner'daki gibi işlemci sıcaklıkları hem OMEN Gaming Hub'a göre çok yüksek hem de sürekli 15-20 derece artıp-azalıyor.
1693576011601.png

Bu OMEN Gaming Hub'daki.
1693576123500.png

Bu da oyunda gördüğüm.
Bunu nasıl çözebilirim bir bilginiz var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı