hwpnl.exe nedir?

Neofixx

Hectopat
Başlangıç kısmından gereksiz şeyleri devre dışı bırakırken fark ettim acaba virüs falan mıdır?

Sağ tıklayıp dosya konumu deyin. Microsoft'un dosya konumu ile ilgili bir yere atıyorsa virüs olacağını sanmam. Örneğin program files, Windows vb yerlere.

Ben ilk defa böyle bir exe duydum. Bence bir taratın her ihtimale karşı.

Sağ tıklayıp dosya konumu deyin. Microsoft'un dosya konumu ile ilgili bir yere atıyorsa virüs olacağını sanmam. Örneğin program files, Windows vb yerlere.

C Diskinde ProgramData klasöründe gizli dosya olarak gözüküyor

Güvenilir gibi hocam. Ama siz yine taratın.

Güvenilir gibi hocam. Ama siz yine taratın.

Hocam sanırım bilgisayar virüs yuvasına dönmüş daha dün format atmıştım şu an malwarebytles ile tarama yaptığımda 66 tane virüs buldu mesela Riot games.exe Chrome helper.exe saçma sapan isimlere bürünmüşler

Dosya Ekleri

• gdffgd.PNG
    60,7 KB · Görüntüleme: 72
Hocam o başka, siz virüs kapmış olabilirsiniz. Ama hwpnl.exe'yi tam bilmiyorum. Sadece o dosya üzerinden aratabilirsin, virüsleri temizle.

Hocam o başka, siz virüs kapmış olabilirsiniz. Ama hwpnl.exe'yi tam bilmiyorum. Sadece o dosya üzerinden aratabilirsin, virüsleri temizle.

Onu özel olarak tarattığımda 4 virüs buldu

Dosya Ekleri

• grf.PNG
    51,6 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…