HX426C15FB/8 RAM ile HX426C16FB3/8 RAM Uyumu

Makaleler
9
Son düzenleme:
Hocam alın o zaman. Nasıl olsa 1-2 hafta içinde koşulsuz iade etme şansın var. Deneyin, çalışmazsa iade edin.

Sorun orada hocam, sıfırları çok pahalı 350 vermektense RAM zaten ömür boyu garantili bir parça 200TL'ye kutulu garantili buluyorum, 2. el olarak satın alacağım.
O yüzden bu kadar ince şeyine kadar soruyorum, yoksa dediğiniz gibi çok mantıklı olurdu :)

Sorun orada hocam, sıfırları çok pahalı 350 vermektense RAM zaten ömür boyu garantili bir parça 200TL'ye kutulu garantili buluyorum, 2. el olarak satın alacağım.
O yüzden bu kadar ince şeyine kadar soruyorum, yoksa dediğiniz gibi çok mantıklı olurdu :)
Alacağınız kişi yakınınızda ise veya almadan önce bilgisayarınızda test ettirme şansınız varsa test ettikten sonra alın madem öyle. Tabi test etmek için bir evde buluşmanız gerekecek.

Bu konu biraz şans işi açıkçası. Aynı marka, aynı model bellekler bile uyum sorunu yaratabilir. Başımıza geldi. Çipi farklı oluyor model aynı olmasına rağmen. Olabiliyor yani.

Alırsınız, uyumlu çalışır. Hiç sorun olmaz. Ama alırsınız, sürekli mavi ekran. %50 yani.

Ben Kit alınmasını öneriyorum mümkünse. Mevcutu satıp...

Recep Bey'e kesinlikle katılıyorum aynı hataya ben düştüm ve konu sahibi arkadaşın belirttiği gibi aldım, bazen çalışıyor bazen çalışmıyor, açıldığında %75 Mavi ekran hatası alıyordum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı