Merhaba, şu an kullandığım klavye Motospeed CK 108 üstünden 4 yıl geçtiği için artık arada tuşları basmıyor. Bu yüzden klavye değişikliğine gitmek istedim fakat çok detay olduğu için ilk gözüme çarpan klavye Rampage Hydra R6 modeli oldu. Sizce alınır mı yoksa daha iyi klavyeler var mı? Red Switch tercihimdir.
En ucuz AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Trust 22983 GXT 890 Cada RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Trust 22983 GXT 890 Cada RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Tuşları bir anda fırlıyor ve basım hissiyatı nedense kalitesiz geliyor bana. Ayrıca Rampage kalitesizliğini biliyoruz birkaç ürün dışında. Redragon Vara K551 öneririm, ama Blue Switch sevmem derseniz AOC GK500 veya bütçe ayarlayamazsanız Trust GXT 890 Cada önerebilirim.
Evet, Gaming Gecesi'ni beklemeniz daha iyi olacaktır. İndirime girerse AOC olanı alın. Girmezse de Trust olanı gözünüz kapalı alabilirsiniz.
AOC olan indirime girmezse o klavyeye o kadar para vermek saçma olur, onun yerine Trust GXT 890 Cada alın derim.
1 Sene civarı kullanmıştım sonra oyunda sinirlenince kırmıştım. Ben gayet beğenmiştim. Rampage ürünlerini genelde beğenmem ama bu klavye fena değil bence. Ancak Blue Switch almanızı önermem. Sesi güzel gelebilir ama o ses bir süre sonra işkence oluyor.