Hydra R6 alınır mı?

Bütçe
450

Caner"SAMURAİ"

Hectopat
Merhaba, şu an kullandığım klavye Motospeed CK 108 üstünden 4 yıl geçtiği için artık arada tuşları basmıyor. Bu yüzden klavye değişikliğine gitmek istedim fakat çok detay olduğu için ilk gözüme çarpan klavye Rampage Hydra R6 modeli oldu. Sizce alınır mı yoksa daha iyi klavyeler var mı? Red Switch tercihimdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kronik tuş fırlama sorunu var. Ek olarak iskeleti plastik.

Bütçeyi zorlayamam derseniz:

GK 500 varken alınmaz, 890 Cada da bakılabilir.

Tuşları bir anda fırlıyor ve basım hissiyatı nedense kalitesiz geliyor bana. Ayrıca Rampage kalitesizliğini biliyoruz birkaç ürün dışında. Redragon Vara K551 öneririm, ama Blue Switch sevmem derseniz AOC GK500 veya bütçe ayarlayamazsanız Trust GXT 890 Cada önerebilirim.

AOC GK 500 alacağım büyük ihtimalle İncehesap Gaming gecesini bekleyip kesin karar vereceğim.
Evet, Gaming Gecesi'ni beklemeniz daha iyi olacaktır. İndirime girerse AOC olanı alın. Girmezse de Trust olanı gözünüz kapalı alabilirsiniz.
AOC olan indirime girmezse o klavyeye o kadar para vermek saçma olur, onun yerine Trust GXT 890 Cada alın derim.

1 Sene civarı kullanmıştım sonra oyunda sinirlenince kırmıştım. Ben gayet beğenmiştim. Rampage ürünlerini genelde beğenmem ama bu klavye fena değil bence. Ancak Blue Switch almanızı önermem. Sesi güzel gelebilir ama o ses bir süre sonra işkence oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı