Hydra R6 RGB Full color alınır mı?

N Y R O

Kilopat
Arkadaşlar selam.
500-550 TL bir bütçem var.
Rampage'in R6 RGB
Rampage'in Ultimate'i arasında kaldım, hangisini alayım?

Ve de en çok bana Cooler Master CK350 tavsiye edildi o nasıl? Onda tuşlarda yay sesi varmış.

Önce de konu açtın kimse Rampage tavsiye etmedi, o kadar kişi CK 350 önerdi sen yine konu açıyorsun, Rampage durmada diyorsun.
R6 rbg gibi seviyorsan mavi takıntısı yoksa ÜRÜN LINK öneririm.

Ya bro normalde ben de CK 350 almak istiyorum şu an ama Rampage hani çok kullanılan bir marka yayıncılar falan da kullanıyor.
Cooler Master daha önce de duymuştum da kalite olduğunu bilmiyordum neyse şu an almayacağım zaten 1 2 ay sonra alacağım o zamana ne çıkarsa iyi olandan alırım yine de teşekkürler.

Ya bro normalde ben de CK 350 almak istiyorum şu an ama Rampage hani çok kullanılan bir marka yayıncılar falan da kullanıyor.
Cooler Master daha önce de duymuştum da kalite olduğunu bilmiyordum neyse şu an almayacağım zaten 1 2 ay sonra alacağım o zamana ne çıkarsa iyi olandan alırım yine de teşekkürler.

Dostum Rampage markasını yayıncılar kullanıyor çünkü yüklü miktarda para alıyorlar bunun için. Yoksa kimse gidip de SteelSeries, Cooler Master ve Corsair gibi kaliteli markaların üzerine Çinde merdiven altı yapılmış daha sonra da üstüne logo basılmış ekipman, parça almaz.

Dostum Rampage markasını yayıncılar kullanıyor çünkü yüklü miktarda para alıyorlar bunun için. Yoksa kimse gidip de SteelSeries, Cooler Master ve Corsair gibi kaliteli markaların üzerine çinde merdiven altı yapılmış daha sonra da üstüne logo basılmış ekipman, parça almaz.

Anladım dostum.
Cooler Master bayağı tavsiye edildi bana şimdilik ondan almayı düşünüyorum.
Ancak Cooler Master CK 350'de şöyle eksiler var.
1.bilek desteği yok.
2.yazılım desteği yok.
3.outemu marka Switch'ler kullanıyor.
(Bu arada şimdi almayacağım 1 2 ay sonra alacağım)

Önce de konu açtın kimse Rampage tavsiye etmedi, o kadar kişi CK 350 önerdi sen yine konu açıyorsun, Rampage durmada diyorsun.

Bir de Cooler Master CK 350 modelinde RGB denmiş RGB Red Green Blue ve onlardan oluşan tüm renkler değil mi ama sanki ara renkler sarı turuncu pembe gibi renkler yok.

Anladım dostum.
1.bilek desteği yok.
2.yazılım desteği yok.
Dostum XPG'nin yazılım desteği var mı bilmiyorum. Bütçeni 50 TL arttırabilirsen bu da olabilir.

Dostum XPG'nin yazılım desteği var mı bilmiyorum. Bütçeni 50 TL arttırabilirsen bu da olabilir.

İlk defa XPG diye bir marka duyuyorum daha önce hiç denk gelmedim kaliteli midir Cooler Master'dan daha mı iyi bu.

B
Anladım dostum.
1.bilek desteği yok.
2.yazılım desteği yok.
Bir de dostum şöyle bir şey var. 550 TL çok büyük bir para elbette. Fakat böyle özellikler için 550 TL den fazlasını gözden çıkartmalısın. Bu özelliklerin hepsini daha ucuza verdiğini söyleyen markalar var. Ama alıyorsun 1-2 ay sonra elinde kalıyor. Hiç hoş değil...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı