Hydro G PRO ATX3.0 alınır mı?

espiole

Centipat
Daha fazla  
7 sene toplama PC aldım üzerinde 750W Thermaltake ATX12v 2.3 yazıyor
Hydro G PRO ATX3.0 (PCI-e5.0) 850W, bunu alsam kullanabilir miyim ya da baska önerisi olan var mı?
Bir de bu ATX12v 2.3 ile ATX3.0 2.92 ne farkı var?

ATX 2.3 standardından sonra 2.x standartlarında genel olarak ufak değişiklikler mevcut. Power ok sinyali hold up süresi farkının 1ms olması, ripple ile ilgili düzenlemeler, alternative low power mode düzenlemeleri, verimlilik uzerine değişiklikler vs. Son kullanıcının pek de fark edemeyeceği, PSU içindeki yapısal değişiklikler.

ATX 3.0 düzenlemesi ise ciddi farklar barındırıyor. Anlık güç piklerinde PSU kapasitesinin 2 katı güç artışını karşılayabilmesi, 12VHPWR soketi, alternative low power mode ve voltaj kanalları ile ilgili bir kaç düzenleme, düşük yükte verimlilikle ilgili düzenlemeler, PSU test ve sertifikalandırma konusunda Cybenetics'in de onaylı bir kuruluş olması.

Intel, ATX 2.53'den sonra ATX 3.0 revizyonunu yayınladi.

2.92 olarak ifade edilen ise EPS standardı ki daha çok anakart ve CPU beslemede kullanılan soketlerin yapısı ile ilgili. Şu anda da en güncel EPS revizyonu 2.92.

Hydro G PRO ATX3.0 (PCI-e5.0) 850W, bunu alsam kullanabilir miyim ya da baska önerisi olan var mı?

Kullanılır. Bir sorun olmaz. Ama fiyatını ve bütçenizi belirtirseniz daha iyi öneriler sunulabilir.

Son düzenleme:
themaltake core v51 80plus bronze 750w pencereli midt atx siyah kasa'm bu buna uyucak bir tane psu almak istiyorum 10bin tl ye kadar yolu var
rtx 4070 ti super ekran karı
msi z270 gaming m7 anakart
ddr4 3000 mhz 8*2 ram
i7 7700k işlemci var
oyun oynarken hata verdigi için degiştircem guvenli olsun dıye 850w felan dusunuyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı