Hynix A-Die H5CG48AGBD 6000Mhz CL30 nasıldır?

• Konuyu başlatan kino
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.653
DDR5 için bu bellekler nasıldır merak ediyorum.

Yeni bellekleri hakkında bir bilgim yok. Fakat markanın bellekleri veya herhangi bir ekipmanı güvenilecek gibi değil. Hazır dandik laptoplarda tercih edilen 1. sınıf kötülükte bir marka denebilir.

Yeni bellekleri hakkında bir bilgim yok. Fakat markanın bellekleri veya herhangi bir ekipmanı güvenilecek gibi değil. Hazır dandik laptoplarda tercih edilen 1. sınıf kötülükte bir marka denebilir.
Hynix mi dandik? Büyük ihtimalle kullandığın ekran kartındaki VRAM'ler bile hynix 😀

Hayır, yazdığımı okursan genelleme yapmadığımı anlarsın. Görüp tecrübe ettiğim genelde eski laptoplarda olan soğutmasız bellekleri için konuştum.

Soğutmasız bellekler OEM tercihi oluyor Hynix sadece çip üretir soğutucu plaka tedarik etmez.

DDR5 için bu bellekler nasıldır merak ediyorum.

A Dieler de M Dielere göre biraz daha OC payı var onun dışında M-A arasında çok fark yok. Onun dışında bahsettin model ile diğer Hynix modelleri arasında bariz fark göremedim internette. Hynix kötü marka değil.

M-Die olanları 6000MHz üzerine çok çıkartamamışlar ama A-Die olanları 6200MHz veya 6400MHz de kullananlar gördüm.

A die olanı voltaj olarak çok daha düşük çalışabiliyor M die'ya göre. Ayrıca timing olarak RFC, CL ve RAS, RP değerleri çok daha fazla sıkılaştırılabiliyor.

Hynix 2Gbit IC go brrrrr.

Iyı bir IMC ve 1DPC bir anakartın varsa 8200+ MHz'ye kadar yolun var bu RAM'lerle ve sadece 1.4V ile :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı