- Makaleler
- 42
DDR5 için bu bellekler nasıldır merak ediyorum.
Hynix mi dandik? Büyük ihtimalle kullandığın ekran kartındaki VRAM'ler bile hynixYeni bellekleri hakkında bir bilgim yok. Fakat markanın bellekleri veya herhangi bir ekipmanı güvenilecek gibi değil. Hazır dandik laptoplarda tercih edilen 1. sınıf kötülükte bir marka denebilir.
Hayır, yazdığımı okursan genelleme yapmadığımı anlarsın. Görüp tecrübe ettiğim genelde eski laptoplarda olan soğutmasız bellekleri için konuştum.Hynix mi dandik? Büyük ihtimalle kullandığın ekran kartındaki VRAM'ler bile hynix![]()
Hayır, yazdığımı okursan genelleme yapmadığımı anlarsın. Görüp tecrübe ettiğim genelde eski laptoplarda olan soğutmasız bellekleri için konuştum.
Laptoplarda soğutmalı bellek mi oluyor ki?Hayır, yazdığımı okursan genelleme yapmadığımı anlarsın. Görüp tecrübe ettiğim genelde eski laptoplarda olan soğutmasız bellekleri için konuştum.
Tamam işte bende soğutmasız olan bellekler demişim?Laptoplarda soğutmalı bellek mi oluyor ki?
Soğutmalı olanlar var mı diyorum? Eğer yoksa hynix için soğutmasız demenin lüzumu yok. Kaldı ki iyi de bir firma. Kaliteli kontrolcüler, RAM'ler üretiyor. Neye dayanarak kötü diyorsunuz anlamıyorum.Tamam işte bende soğutmasız olan bellekler demişim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.