Hynix RAM iyi ve güvenilir mi?

Bu durum adamın dolandırıcı olduğunu göstermez, sizin yorumunuz o. Belki adam doğru söylüyor. Hem zaten paranızı kaptırma durumu olmamış. Bu tarz ticaret sitelerinde dolandırıcılar barınamaz.
Boşuna insanları germeyin.
2. el gelirse iade eder. Bu kadar basit. Dolandırılma çok başka bir şey.

Kimse gerilmesin bu dediklerim yüzünden olabilecek durumlar bunlar, dediğin gibi dolandırıcılık demek doğru olmaz belki de ben internet üzerinden 2. elinden tut yurt dışı satın alımına kadar hepsini değerlendiriyorum sorun yaşarsanız bile çözümü olacaktır mutlaka ve sorun yaşama şansınız çok düşük içiniz rahat olsun.

MSI GE62 2QL laptopuma aynı marka RAM bakıyorum ürün pek orijinal gelmedi Hynix kore markasıdır china yazıyor RAM'de

Hynix en büyük yarı iletken üreticilerinden bir tanesi. Hatta Ekran kartlarında kullanılan belleklerin üzerinde SK Hynix olarak görebilrisiniz. Retail olarak çok fazla gözükmeseler bile OEM olarak ürünleri kullanılıyor.

Hem Çin hem de Kore'de üretiliyor.
Sonraları ben de aynı şekilde düşünmeye başlayıp kendimi telkin ettim. Yine de Çin deyince bi anakartı yakar mıyız hissi gelmiyor değil
----edit (msige62 nin içinde de made in china ram varmış kendi laptopum)

Dosya Ekleri

• IMG_20200514_112244.jpg
    257 KB · Görüntüleme: 195
Son düzenleme:
Eski konu ama eğer ki dolandırıcı ve sıfır ram değil ,bunu nasıl anlarız?

Bence saçmalamışsınız Çin de üretilen şeylerde bir problem yok IPhone'ler Çin'de üretliyor tabii merdiven altı yerleri bahsetmiyorum (Turbox)Hynix laptopumda vardı hiç sorun yaşamadıum 2. el almıştım güzel kullanılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…