Daha fazla
Bu durum adamın dolandırıcı olduğunu göstermez, sizin yorumunuz o. Belki adam doğru söylüyor. Hem zaten paranızı kaptırma durumu olmamış. Bu tarz ticaret sitelerinde dolandırıcılar barınamaz.Olabilir değil. Direkt oldu bizzat yaşadım. Notebook'un parasını peşinden verdim. Adam fiyatından memnun kalmamış olacak ki. Beni telefondan arayıp şiparişimi iptal etmemi ürünün bulunduğu depoya hırsız girdiğini ve satın aldığım notebook'un çalındığını söyledi. Ben tabi ki yemedim dedim eğer öyle bir şey varsa bu benim sorunum değil. Bi şekilde ürünü bul yolla ya da n11 kendin açıkla durumu ben siparişimi iptal etmem diyerek beklemeye koyuldum. Bu sırada da n11 şikayet ettim mağzayı. Mağza kapatıldı ve bana gecikme yüzünden 300 TL hediye çeki verildi. Gibi gibir. Her zaman dikkatli olmak gerek.
Boşuna insanları germeyin.
2. el gelirse iade eder. Bu kadar basit. Dolandırılma çok başka bir şey.En basiti şöyle şeyler olabiliyor alacağınız ürün 2.el gelebiliyor veya rengi deseni için bir aksesuar aldığınızda farklı renk desen olabiliyor veya 2 ürün al 2 ürün de bizden hediye denip 1 hediye gönderilebiliyor. Ama sizin kast ettiğiniz sanırım telefon satın alıp hıyar yollanması, böyle şeyleri duymadım olacağını sanmıyorum. Arkadaş sıfır mı ikinci el mi şüphesinde ise sıfır diyip ikinci el de gönderilebilir bu açıdan dolandırıcılık olabilir ki ben zannetmiyorum ben olsam alırdım.