Hyosung GD 250 R nasıldır?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Mimarlık öğrencisi - Tasarımcı
Herkese iyi sosyaller :) Bu motor hakkında fikirlerinizi bekliyorum. Benim fikrim Hyosung bu sefer başarmış, ve CBR 250 R benzeri motorları geride bırakıyor, gerek tasarım gerek performans ve gerekse tork çapı bakımından güzel bir motor.

Hyosung GD 250 R.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hyosung ile pek haşır neşir olduğum söylenemez. Zaten beni tanıyanlar bilir racing makinelerden pek haz etmem cruiser hayranıyımdır ben. Sadece 2-3 gün arkadaşımın Hyosung GV250 motorunu kullandım. Kesinlikle çok keyifli bir motor ki arkadaşımda çok memnun motorundan. Soruna dönecek olursak GD250 çok güzel ve kaslı bir motordur. Diğer 250'lik makinelere göre çok daha hafif ıslak ağırlığı 160 kilo civarı ve ekonomi bir motor. 100 kilometrede 3.5-4 litre civarı yakıyor. Sıfır alacaksan biraz bütçeyi de lastik için ayırman gerekiyor üstünde gelen lastikle baya dandik. Ayrıca Hyosung'un distribütörü Üniteks ve pek iç açıcı bir firma değil. Ekşi'ye falan bakarsan 1 yıldır yedek parça bekleyen kullanıcılar var. Bunu göz önünde bulundurun alırken.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı