Hyper 212 Spectrum alınır mı?

Hepsi tek bir aparata bakar. 100 TL'lik fan var ancak fiyatta da 100 TL fark var. Biri çok iyi diğeri berbat değil sonuçta.

Tek fanlı Arctic 34 ile tek fanlı Hyper 212 aynı fiyata satılıyor. 100 TL pahalı olan model, ikinci fan ile geldiği için daha pahalı. Kendimi tekrar ediyorum sanırım bu noktada. Hyper 212 ile gelen fanın ileride garanti bitince bozulması durumunda değiştiremiyorsunuz, ayrıca ikinci bir fan için aparatı yok.

Arctic 34 ise 10 yıl garanti, daha üstün performans, fan çoklayıcı gibi artılara sahip.
 
Ben yok demiyorum. Daha iyi de demiyorum. Neden böyle bir çabaya girdiğinizi anlamadım.

Kullanıcı ''İşimi görsün yeter'' dememiş, hız aşırtma yapmak istiyorum demiş. Esas ben sizi anlayamıyorum. Kendiniz bir soru sordunuz, ben size detaylı bir şekilde fikrimi söyledim. Ben Hyper 212 kötü demiyorum zaten. Alıcı kendi kararını kendisi versin, testler internette mevcut.
 
Son düzenleme:
Ben de aynı bilgiyi verdim. Ancak Hyper 212 ile yapılmaz gibi konuşuyorsunuz. İkisi de iş görecektir. Sadece aralarında fark olacaktır.

Kullanıcı "işimi görsün yeter" dememiş, hız aşırtma yapmak istiyorum demiş. Esas ben sizi anlayamıyorum. Kendiniz bir soru sordunuz, ben size detaylı bir şekilde fikrimi söyledim. Ben Hyper 212 kötü demiyorum zaten. Alıcı kendi kararını kendisi versin, testler internette mevcut.

Ayrı bir konu açmak yerine buraya yazmak istedim sizce 200 TL daha koyup tek fanlı sıvı soğutma alsam nasıl olur?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrı bir konu açmak yerine buraya yazmak istedim sizce 200 TL daha koyup tek fanlı sıvı soğutma alsam nasıl olur?

Aradaki fiyat farkı ile orantılı bir performans artışı göremeyebilirsiniz. Özellikle ucuz bir sıvı soğutma alıyorsanız daha kötü bile olabilir. En azıından mevcut piyasada fiyat/performans açısından mantıklı olan sıvı soğutmalar 850 TL civarında başlıyor.

Cooler Master lite 120 için Technopat incelemesi mevcut sanırım.

Onun dışında Arctic Liquid Freezer II 120 bakabilirsiniz:


Veya 50 TL daha verip şöyle bir canavar alabilirsiniz:

 

Yeni konular

Geri
Yukarı