Hyper 212 Spectrum montajı doğru mu?

Rn0zs

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu sağdaki CPU soketi doğru mu takılmış bilmiyorum. (türü Hyper 212 Spectrum Cooler Master)

rn_image_picker_lib_temp_9b6dd1cf-7925-4e00-90f1-b06afd1cd05c.jpg

a0d22904-d5d1-454b-8133-85e5c639682e.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu sağdaki CPU soketi doğru mu takılmış bilmiyorum. (türü Hyper 212 Spectrum Cooler Master)

Eki Görüntüle 1850886

Eki Görüntüle 1850887

Yanlış olmuş bu egzoz fanı doğru fakat cpunun fanını soğutucu bloğunun sağına ve şu anki halinin tam tersi olacak şekilde takmaniz gerek. Yani kısaca fan önden gelen havayı alıp soğutucu bloğun içinden geçirecek o havayı da egzoz fanı dışarıya atacak.

Eki Görüntüle 1850886

Eki Görüntüle 1850887

Bu şekilde kullanırsanız pek sağlıklı bir dolaşım olamaz CPU üzerindeki fanı cpu soketine egzoz fanını sys fan a takabilirsiniz

Yanlış olmuş bu egzoz fanı doğru fakat CPU'nun fanını soğutucu bloğunun sağına ve şu anki halinin tam tersi olacak şekilde takmaniz gerek. Yani kısaca fan önden gelen havayı alıp soğutucu bloğun içinden geçirecek o havayı da egzoz fanı dışarıya atacak.

Bu şekilde kullanırsanız pek sağlıklı bir dolaşım olamaz CPU üzerindeki fanı CPU soketine egzoz fanını SYS fan a takabilirsiniz
Çok Teşekkür Ederim Efendim Sağolun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı