Hyper OS 2.0 geçilir mi?

Xiaomi topluluğunda globale gectikten sonra bir test yapip galiba güncellenebiliyormuş tam emin değilim kesin degil.
Denedim, onaylandı hatta başvurum 8 gün bekledim güncelleme gelmedi çıktım sonra.

Kullandığın mevcut ROM gayet stabil. HyperOS 2'ye geçmek için acele etmeyin derim. Uzun kullanım sonuçlarında çıkan duruma göre geçmeyi düşünebilirsiniz. Kamera, batarya, akıcılık, oyun performansı vs.

Xiaomi güncellemeleri genel olarak her zaman stabil olmayabiliyor. Başka üreticiler gibi değil, tecrübeye dayanarak bir süre kullanıcı deneyimlerini beklemenizi öneririm.

Geçilir bayağı iyi yeni animasyonlar buglar kaldırılmış fotoğraf bugu gitti bende. Kısaca çok iyi oldu yeni animasyonlu duvar kâğıdı çok iyi ve daha fazlası için YouTube'dan bakabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bakabilirsiniz ben HyperOS 2.0 dayım HyperOS 3.0 Eylül Ekim'de gelecek bana ben bölgeyi Fas yaptım geldi.

Hepsini denedim.
Fas yap garanti geliyor ama telefon modeli ne redmi mi

Bölgeyi Türkmenistan yapın diyenlerde var onu denediniz mi?

Fas garanti model ne Redmi mi?

Kanıt

Size kalmış biişey Fas yaptım aldım 2.0 3.0 da gelecek bana çünkü bölgelere vermiyor 3.0 2 yıl sonra falan gelir Türkiye'ye Fasa önceden telefon hangi HyperOs modelşni destekliyorsa onu alıyor Fas da

Screenshot_2025-06-16-08-52-21-682_com.android.settings-edit.jpg

Screenshot_2025-06-16-08-52-04-203_com.android.settings.jpg

HyperOS 2.0 da PUBG FPS game turboda vardıya o düzeltildi normal gerçek FPS'i göstermeye başladı HyperOS 1.0 da PUBG de 120 gösterirken ama ben ayarlarda 60 FPS alırken o yalan FPS şimdi ben ayarlarda gene 60 FPS alıyorum ama gameturbodaki FPS yalanı kalkdı normal FPS gösterdi.

Son düzenleme:

Bakabilirsiniz ben HyperOS 2.0 dayım HyperOS 3.0 Eylül Ekim'de gelecek bana ben bölgeyi Fas yaptım geldi.

Fas yap garanti geliyor ama telefon modeli ne Redmi mi?

Fas garanti model ne Redmi mi?

Kanıt

Size kalmış biişey Fas yaptım aldım 2.0 3.0 da gelecek bana çünkü bölgelere vermiyor 3.0 2 yıl sonra falan gelir Türkiye'ye Fasa önceden telefon hangi HyperOS modelşni destekliyorsa onu alıyor Fas da

Eki Görüntüle 2513645

Eki Görüntüle 2513646

HyperOS 2.0 da PUBG FPS game Turbo'da vardıya o düzeltildi normal gerçek FPS'i göstermeye başladı HyperOS 1.0 da PUBG de 120 gösterirken ama ben ayarlarda 60 FPS alırken o yalan FPS şimdi ben ayarlarda gene 60 FPS alıyorum ama gameturbodaki FPS yalanı kalkdı normal FPS gösterdi.

2-3 ay önce geldi bu HyperOS 2 muhabbeti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı