Redmi Note 14 4G'ye Hyper OS 2.0 gelmedi

Hayır kaçak değil Mi Store'dan sıfır olarak şubat'ta aldım.

Sizin cihazınız ne durumda size geldi mi?
Güncelleyici programının tüm verilerini ayarlardan temizleyin. Sonra telefonunuzu yeniden başlatıp güncelleştirmeleri denetleyin hocam.

HyperOS 2.0.3.0.VOGTRXM
Bu Redmi Note 14 4G için çıkan ilk HyperOS 2 sürümü.

Hocam denetlediniz mi güncellemeleri son 2-3 hafta?

3 gün daha şans verin olmazsa teknik servise vermeniz mantıklı olur.

Hocam denetlediniz mi güncellemeleri son 2-3 hafta?

3 gün daha şans verin olmazsa teknik servise vermeniz mantıklı olur.

Bütün gün denetliyorum zaten hocam. Başka bir forumdada aynı konuyu açtım bir kişi servise götürmüş ama servis zaten son güncelleme yüklü güncelleme gelince otomatik indirir demiş.

Ben geçen hafta kapalı kutu Redmi 13 8/256'lık modeli almıştım. Güncelleme 1 hafta kadar gelmedi. Servisi aradım bana dediği şuydu; Seri numarasına göre dağıtılıyor.

Biraz daha bekleyin dediler. 2 gün sonra güncelleme geldi. Daha dün geldi güncelleme.

Bütün gün denetliyorum zaten hocam. Başka bir forumdada aynı konuyu açtım bir kişi servise götürmüş ama servis zaten son güncelleme yüklü güncelleme gelince otomatik indirir demiş.
Normalde Redmi 13 Türkiye bölgesi için gelen güncelleme OS2.0.4.0'dı bana OS2.0.5.0 geldi. Yani her gün kontrol etmeye devam edin.

@Soulfly8 Hocam hayırlı olsun dün HyperOS 2.0.202 güncellemesi telefonunuz için yayınlanmış.

Son düzenleme:
Yeni guncellemeler TR guncelleme serverina yukleniyor ancak telefonlarimiza gelmiyor, 1.0.6.0 versiyonunda kaldik. Hiçbir sekilde guncelleme bulamiyor cihazlar. Tek care bootloader kilidi acmak ve manuel yuklemek gibi gorunuyor ancak o da garanti disi birakacaktir cihazi. Inanilmaz bir durum gercekten. Server'da Note 14 TR icin Hyper OS 2.2 var biz Hyper OS 2.0'i dahi indiremedik.

Yeni guncellemeler TR guncelleme serverina yukleniyor ancak telefonlarimiza gelmiyor, 1.0.6.0 versiyonunda kaldik. Hiçbir sekilde guncelleme bulamiyor cihazlar. Tek care bootloader kilidi acmak ve manuel yuklemek gibi gorunuyor ancak o da garanti disi birakacaktir cihazi. Inanilmaz bir durum gercekten. Server'da Note 14 TR icin Hyper OS 2.2 var biz Hyper OS 2.0'i dahi indiremedik.
Garantisi varsa teknik servise verebilirsiniz hocam.

Garantisi varsa teknik servise verebilirsiniz hocam.
Garantisi var ancak teknik servisin bu konuyu cok da umursayacagini dusunmuyorum, Turkiyede xiaomi servisinin hali ortada.. Ayrica onceki postlarda SoulFly8 adli kullanicinin yazdigina gore forumdan birisi bu yontemi denemis. Servis "zaten son güncelleme yüklü güncelleme gelince otomatik indirir" demis. Note 14 pro 4g modeli de burada bahsettigimiz Note 14 4g modeli de Turkiyede istisnalar disinda (1.0.6.0dan eski surumde olanlardan alabilenler var gibi gorunuyor.) hyper os 2 veya ustu bir guncelleme alamamis. Xiaomi toplulugunda bu konuda acilmis fazlaca konu basligi bulunmakta.

Garantisi var ancak teknik servisin bu konuyu cok da umursayacagini dusunmuyorum, Turkiyede xiaomi servisinin hali ortada.. Ayrica onceki postlarda SoulFly8 adli kullanicinin yazdigina gore forumdan birisi bu yontemi denemis. Servis "zaten son güncelleme yüklü güncelleme gelince otomatik indirir" demis. Note 14 pro 4g modeli de burada bahsettigimiz Note 14 4g modeli de Turkiyede istisnalar disinda (1.0.6.0dan eski surumde olanlardan alabilenler var gibi gorunuyor.) hyper os 2 veya ustu bir guncelleme alamamis. Xiaomi toplulugunda bu konuda acilmis fazlaca konu basligi bulunmakta.
Hocam satın aldığınız pazar hepsi burada veya ona benzer bir pazar mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı