Hyper Scape vulkan-1.dll sorunu

fptih

Centipat
İndirdiğim oyunda böyle hata aldım.
Windows güncel.
Ekran kartı sürücü güncel.
Oyun dosyaları doğrulandı.
Silip tekrar indirdim.
Hala düzelmedi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_17.png
    Screenshot_17.png
    9,8 KB · Görüntüleme: 269
@fptih bu arada ekran kartı sürücüsü vb. tüm sürücüleri (driver) bir uygulama aracılığıyla mı güncelliyorsun yoksa kendin elle mi güncelliyorsun?

@fptih neden rapor paylaşmadığını sorabilir miyim? Eğer rapor paylaşırsan yardımcı olabiliriz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@fptih neden rapor paylaşmadığını sorabilir miyim? Eğer rapor paylaşırsan yardımcı olabiliriz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Onu yapmaya çalışıyordum yaptım şimdi atıyorum.

Şimdi yeni forum açıyorum bakabilirsiniz oradan indirme linkine.

vcruntime140.dll msvpc140.dll

Şunları kurun;

Eğer zaten yüklü gibi bir hata verirse Denetim Masasından ilgili Visual C++ programlarını silin, tekrar kurmayı deneyin.

vcruntime140.dll msvpc140.dll

Şunları kurun;

Eğer zaten yüklü gibi bir hata verirse Denetim Masasından ilgili Visual C++ programlarını silin, tekrar kurmayı deneyin.
yapıyorum şimdi sorunun kaynağı direkt bumuymuş

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı