Hyper-V gözükmüyor

alpyigit13

Hectopat
Daha fazla  
BlueStacks 5 indirdim ve Hyper-v'yi kapat diyor videolar izledim ama bulamıyorum. Bende Hyper-v gözükmüyor.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows Hiper Yöneticisi Platformu Hyper-V özelliği diye biliyorum.
yok bulamıyorum çıldırırsın işe yarar bir bilgi mi bilmiyorum ama windowsu yüklerken özellikleri yükleyememiştim internetim yok diye ondan dolayı olabilir mi bir şey eksik falan olma şansı
Windows Hiper yöneticisi platformu Hyper-v özelliği diye biliyorum.

Baktığıma göre Virtual machine platformu kapatmam lazımmış ama türkçesi farklı yazıyor galiba ismini biliyor musunuz?

Yok bulamıyorum çıldırırsın işe yarar bir bilgi mi bilmiyorum ama Windows'u yüklerken özellikleri yükleyememiştim internetim yok diye ondan dolayı olabilir mi bir şey eksik falan olma şansı

Baktığıma göre Virtual machine platformu kapatmam lazımmış ama türkçesi farklı yazıyor galiba ismini biliyor musunuz?

Senin Windows'un "Pro" mu?

Bende 2 aydır uğraşıyorum bununla uğraşıyorum ama bir yolunu bulamadım lütfen bulursanız yazın.

arkadaşlar, Hyper-V neden gözükmüyor?
Çözdüm, eğer bilgisayarınız Windows 10 Home veya Windows 11 Home ise gözükmez sadece Pro versiyonlarda gözüküyor.

Senin Windows'un "Pro" mu?
Adam sormuş kilit soruyu zaten.
arkadaşlar, Hyper-V neden gözükmüyor?
Çözdüm, eğer bilgisayarınız Windows 10 Home veya Windows 11 Home ise gözükmez sadece Pro versiyonlarda gözüküyor.
Aynen öyle. Sonradan betik ile yüklenebilir ama hiç uğraşmaya değmez. Temiz kurulumla pro vs. yükleyin en iyisi. Sandbox falan da kullanırsınız birçok açıdan işinize yarar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı