D dareyn Decapat Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar Kali Linux Hyper-V indirdim. "install-vm" tıkladığımda bu hatayı alıyorum. Gerekli adımlar hatasız asıl karşılaşmam gereken ekran burada. Hyper-V'yi etkinleştirmeye çalıştım ama bulamadım. Çözüm nedir?
Arkadaşlar Kali Linux Hyper-V indirdim. "install-vm" tıkladığımda bu hatayı alıyorum. Gerekli adımlar hatasız asıl karşılaşmam gereken ekran burada. Hyper-V'yi etkinleştirmeye çalıştım ama bulamadım. Çözüm nedir?
Çözüm Umut Nas 21 Temmuz 2023 dareyn dedi: 11 Home hocam. Genişletmek için tıkla... Home surumunde Hyper V secenegi cikmiyor hocam, Pro olmasi gerekmekte.
dareyn dedi: 11 Home hocam. Genişletmek için tıkla... Home surumunde Hyper V secenegi cikmiyor hocam, Pro olmasi gerekmekte.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #2 Hangi Windows surumunu kullaniyorsunuz? Windows 11 Pro mu yoksa Windows 11 Home mi? Artı 0 Eksi
KS KS D dareyn Decapat Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #3 Av. Güven Kurtul dedi: Hangi Windows surumunu kullaniyorsunuz? Windows 11 Pro mu yoksa Windows 11 Home mi? Genişletmek için tıkla... 11 Home hocam. Artı 0 Eksi
Av. Güven Kurtul dedi: Hangi Windows surumunu kullaniyorsunuz? Windows 11 Pro mu yoksa Windows 11 Home mi? Genişletmek için tıkla... 11 Home hocam.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #4 dareyn dedi: 11 Home hocam. Genişletmek için tıkla... Home surumunde Hyper V secenegi cikmiyor hocam, Pro olmasi gerekmekte. Artı 0 Eksi Çözüm
dareyn dedi: 11 Home hocam. Genişletmek için tıkla... Home surumunde Hyper V secenegi cikmiyor hocam, Pro olmasi gerekmekte.
KS KS D dareyn Decapat Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #5 Av. Güven Kurtul dedi: Home surumunde Hyper v secenegi cikmiyor hocam, Pro olmasi gerekmekte. Genişletmek için tıkla... Home ise herhangi bir işletim sistemini Hyper-V olarak kullanamıyoruz yani öyle mi? Başka bir çözümü yok mu acaba? Artı 0 Eksi
Av. Güven Kurtul dedi: Home surumunde Hyper v secenegi cikmiyor hocam, Pro olmasi gerekmekte. Genişletmek için tıkla... Home ise herhangi bir işletim sistemini Hyper-V olarak kullanamıyoruz yani öyle mi? Başka bir çözümü yok mu acaba?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #6 dareyn dedi: Home ise herhangi bir işletim sistemini Hyper-V olarak kullanamıyoruz yani öyle mi? Genişletmek için tıkla... Evet, oyle dareyn dedi: Başka bir çözümü yok mu acaba? Genişletmek için tıkla... Hyper V icin Pro'ya gecmek zorundasin. Artı 0 Eksi
dareyn dedi: Home ise herhangi bir işletim sistemini Hyper-V olarak kullanamıyoruz yani öyle mi? Genişletmek için tıkla... Evet, oyle dareyn dedi: Başka bir çözümü yok mu acaba? Genişletmek için tıkla... Hyper V icin Pro'ya gecmek zorundasin.
KS KS D dareyn Decapat Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #7 Av. Güven Kurtul dedi: Evet, oyle Hyper v icin Pro'ya gecmek zorundasin. Genişletmek için tıkla... Anladımm hocam eyvallah. Artı 0 Eksi
Av. Güven Kurtul dedi: Evet, oyle Hyper v icin Pro'ya gecmek zorundasin. Genişletmek için tıkla... Anladımm hocam eyvallah.