Hyper X Cloud 2 alternatifi kulaklık önerisi

zibidingenyengen

Hectopat
Dostlar merhaba, yaklaşık 6-7 ay Corsair Void Pro Wireless kullandım. Ses ve mikrofon konusunda çok memnundum. Daha iyi ses kalitesine sahip olduğundan (her yerde yazılan) Hyper X Cloud 2 satın aldım fakat mikrofon konusunda beni hiç tatmin etmiyor, referans hoparlörlerimi kullanıyorum her zaman, klavyenin önünede kulaklığı koyup Discord için mikrofonunu kullanıyorum. Özellikle metrelerce uzun ve kalın kablosu yoruyor beni. 7.1 hiç kullanmam, stereo her zaman yeterlidir benim için. Kulaklığı satıp James Donkey 008 alma düşüncem var, ne kadar doğrudur, kullanan var mı veya başka bir kulaklık önerisinde bulunabilecek var mı? Ek olarak klavyenin önüne koyup kullanabileceğim sadece mikrofonda kullanabilirim önerileriniz doğrultusunda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses performansı normal seviyede. Mikrofon ise kullandığım en kötü mikrofon. Gamescom 780 ardından void pro kullandım yıllar boyunca, gerçekten ağzımdan 2 cm uzaklaştırayım sesimi neredeyse alamıyor bu kulaklığın mikrofonu.
Acaba kullandınızmı bahsi geçen james donkey 008 i ?

yada daha iyi bir şey isteniyorsa belki blue snowball olabilir.

amazondan şöyle ürünler de mevcut.

Zalman Mikrofonun ses testini şöyle videolardan inceleyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı